Μπέιλ... με 5 εκατ.λίρες!

Προφανώς και δεν αναφερόμαστε στο κόστος του Γκάρεθ Μπέιλ τη σήμερον ημέρα... Η τιμή του Ουαλού σούπερ σταρ έχει εκτοξευθεί στα ύψη, όμως, πριν μερικά χρόνια, θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να τον αποκτήσει... κοψοχρονιά, με τον Μάρτιν Γιόλ να χάνει την τεράστια ευκαιρία να τον πάρει έναντι 5 εκατ.λιρών!  



Μπέιλ... με 5 εκατ.λίρες!

Ο 58χρονος προπονητής, ήταν αυτός που το 2007 είχε πάρει τον Μπέιλ στην Τότεναμ από τη Σαουθάμπτον, διαθέτοντας εφτά εκατομμύρια.

Ο Ουαλός άσος, δεν είχε προκαλέσει άμεσα αντίκτυπο στα «σπιρούνια», όπως το έκανε τα τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, για να οδηγηθεί στην μετακίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 86 εκατ.λιρών!

Ο Μάρτιν Γιόλ, μόλις απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τότεναμ και ανέβαλε το Αμβούργο, το 2008, σκέφτηκε το ενδεχόμενο να πάρει τον παίκτη μαζί του στη Γερμανία. Και τότε, θα μπορούσε να τον κάνει κάτοικο Αμβούργου με μόλις 5 εκατ.λίρες.

«Οι άλλοι, άργησαν να δουν αυτό που έβλεπα εγώ από την αρχή στον Γκάρεθ. Μάλιστα, προτάθηκε να τον πάρουμε στο Αμβούργο, αλλά το ποσό που απαιτούσε τότε η Τότεναμ, δεν μπορούσαμε να το καλύψουμε. Ήταν στα 5-6 εκατ.λίρες...» αποκάλυψε ο Μάρτιν Γιολ μιλώντας στο «TalkSport».