Σκέφτηκε την αποχώρηση ο Κασίγιας

Στην αποκάλυψη ότι το περασμένο καλοκαίρι σκέφτηκε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προέβη ο Ίκερ Κασίγιας. «Τίποτα χειροπιαστό», το σχόλιο του Ισπανού αναφορικά με το ενδιαφέρον της Άρσεναλ.



Σκέφτηκε την αποχώρηση ο Κασίγιας

Δόση αλήθειας περιείχαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ίκερ Κασίγιας στην πόρτα της εξόδου της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Ο 33χρονος πορτιέρο, με δηλώσεις του στο «Canal+», υπογράμμισε ότι πέρασε από το μυαλό του το να αποχωρήσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο η ηλικία του και η αποφασιστικότητά του να παλέψει, τον κράτησαν στην πρωτεύουσα.

«Το σκέφτηκα να φύγω. Αυτό που θες είναι να νικάει πάντα η Ρεάλ. Αλλά στο τέλος, στα 33 σου, σκέφτεσαι, γιατί να φύγω; Θέλω να παλέψω, να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να αναγεννηθώ από τις στάχτες».

Για το φερόμενο «φλερτ» με την Άρσεναλ, ο Ισπανός διεθνής ανέφερε«Υπήρχε πολλή συζήτηση σχετικά με μία πρόταση από την Άρσεναλ, αλλά δεν υπήρξε τίποτα χειροπιαστό. Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, να συνεχίσω να παλεύω και να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».