Σκέφτεται τον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ!

Όπως ακριβώς τιμούσε τη φανέλα της, έτσι θέλει να υπηρετήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από την άκρη του πάγκου! Ο Ρίο Φέρντιναντ, μολονότι υποστήριξε ότι δεν θέλει να προτρέχει και να βάζει μακρινούς στόχους, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων»!  



Σκέφτεται τον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ!

Προς το παρόν, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ΚΠΡ, όμως, έχει ήδη φροντίσει για την... επόμενη μέρα, ξεκινώντας τα μαθήματα, ώστε να εξασφαλίσει την άδεια προπονητή και να παραμείνει στο άθλημα μόλις έρθει η στιγμή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ερωτηθείς για τους στόχους που θα ήθελε να θέσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του, ο Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε πως η σχέση του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν τελείωσε το φετινό καλοκαίρι...

«Θέλω να πάρω την άδεια προπονητή και να κάνω όλα τα απαραίτητα μαθήματα. Προφανώς δεν περιμένω από τη Γιουνάιτεντ να έρθει να μου χτυπήσει την πόρτα μόλις εξασφαλίσω την άδεια, αλλά όπως πάντα αναζητούσα το καλύτερο για την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έτσι θα το αναζητώ και σαν προπονητής. Δηλαδή θα θέλω να καθίσω στον πάγκο ενός τόσο σπουδαίου συλλόγου όπως είναι η Γιουνάιτεντ, ή στην εθνική ομάδα»!