Όλα καλά με Κουρτουά

Καθαρά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τιμπό Κουρτουά στο νοσοκομείο, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, όπως γνωστοποίησε η Τσέλσι. «Με λίγη ξεκούραση, σύντομα θα είμαι ξανά στο γήπεδο» ανέφερε ο Βέλγος πορτιέρο.  



Όλα καλά με Κουρτουά

Ο Κουρτουά, συγκρούστηκε με τον Αλέξις Σάντσες στο 10ο λεπτό της νίκης (2-1) των «μπλε» επί των «κανονιέρηδων» και αντικαταστάθηκε από τον Πετρ Τσεχ λίγα λεπτά αργότερα, αφού το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι τον είχε ζαλίσει. Μάλιστα, έτρεχε αίμα από το αυτί του και αυτό ανησύχησε τους γιατρούς της Τσέλσι.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καθαρά, όπως γνωστοποίησε σήμερα η Τσέλσι.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει ότι η αιτία του αίματος στο αυτί του Κουρτουά ήταν από ένα μικρό σχίσιμο που του απέφερε η σύγκρουση με τον Σάντσες, ενώ δεν τίθεται καν θέμα μη συμμετοχής του με την εθνική ομάδα του Βελγίου στα προσεχή ματς των προκριματικών του Euro 2016.

Από την πλευρά του, ο Βέλγος τερματοφύλακας έγραψε στο twitter: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα συμπαράστασης. Ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Με λίγη ξεκούραση, σύντομα θα είμαι ξανά στο γήπεδο. Μεγάλη νίκη η χθεσινή».