League One – 11η αγωνιστική (preview)

Η Μπρίστολ Σίτι συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στη League One, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και κόντρα στη Γουόλσολ φαίνεται πως δεν θα έχει πρόβλημα να συνεχίσει το σερί της.



League One – 11η αγωνιστική (preview)

Μία από τις μοναδικές ομάδες όχι μόνο στο «Νησί», αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, που δεν έχει γευτεί ακόμα την ήττα από την έναρξη των φετινών της υποχρεώσεων, είναι η Μπρίστολ Σίτι.

Με 24 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στις 10 πρώτες αγωνιστικές, δεν υπήρξε ομάδα που να καταφέρει να την ρίξει στο καναβάτσο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα κάνει ούτε η Γουόλσολ, η οποία δεν πείθει.

Πίσω από τη Μπρίστολ Σίτι, με διαφορά πέντε βαθμών, πλασάρεται η Πίτερμπρο, η οποία μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να επιστέψει στη νίκη, κάτι που θέλει να κάνει και την τρέχουσα, κόντρα στην Όλνταμ.

Στην 3η θέση, με 18 βαθμούς η Σουίντον, που συνεχίζει με τη σειρά της το αήττητο σερί που «τρέχει», αντιμετωπίζοντας αυτή την αγωνιστική τη Λέιτον Όριεντ.

Εκτός από το Τσέστερφιλντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που ξεκινάει στις 15:00, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Τσέστερφιλντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (15:00)

Φλίτγουντ Τάουν – Πορτ Βέιλ

Λέιτον Οριεντ – Σουίντον

Νοτς Κάουντι – Τζίλιγχαμ

Πίτερμπρο – Ολνταμ Αθλέτικ

Πρέστον – Κόλτσεστερ

Ρότσντεϊλ – Μπάρνσλεϊ

Σκάνθορπ – Ντονκάστερ

Γουόλσολ – Μπρίστολ Σίτι

Μπράντφορντ – Κρου

Κόβεντρι – Κρόουλι

Γέοβιλ – ΜΚ Ντονς