Κράσνονταρ – Έβερτον (preview)

Φάση ομίλων, πράξη δεύτερη για την Έβερτον, η οποία θα επιδιώξει να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κράσνονταρ.



Κράσνονταρ – Έβερτον (preview)

Από το 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ έχει να γευτεί τη νίκη η Έβερτον.

Μπορεί η πρεμιέρα των «ζαχαρωτών» στο Γιουρόπα Λιγκ να ήταν θετικότατη και άκρως πειστική, ωστόσο η συνέχεια στις εγχώριες υποχρεώσεις δεν ήταν η ανάλογη, με ήττα κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας για το πρωτάθλημα και Σουόνσι στο Λιγκ Καπ και ισοπαλία στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με τη Λίβερπουλ.

Πλέον η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναζητά την επιστροφή στις νίκες, με την Κράσνονταρ ωστόσο να μην θεωρείται στην έδρα της ακίνδυνη αντίπαλος.

Οι Ρώσοι βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι», έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες (δύο στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο) και θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Έβερτον, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Λιλ.

Αγωνιστικά νέα:

Κράσνονταρ:

Δίχως απουσίες αναμένεται να αντιμετωπίσει την Έβερτον η Κράσνονταρ, η οποία θα έχει στη σύνθεσή της έναν παλιό γνώριμο από την Πρέμιερ Λιγκ, τον πρώην αμυντικό της Γουίγκαν, Αντρέας Γκράνκβιστ.

Έβερτον:

Αρκετούς πονοκεφάλους έχει στο μυαλό του ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους Ρώσους τους Πιενάαρ, Κόουλμαν, Μπάρκλεϊ και Μιραλάς.

Παράλληλα, αναμένεται να ξεκουράσει τους Φιλ Γιαγκέλκα και Γκάρεθ Μπάρι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κράσνονταρ: Ντικάν – Καλέσιν, Γκράνκβιστ, Σίγκουρντσον, Γεντρτζεγτσικ – Ισμαίλοφ, Αχμέτοφ, Ζοαοζίνιο, Περέιερα – Γκαζίνσκι, Βάντερσον

Έβερτον: Χάουαρντ – Μπράουνινγκ, Στόουνς, Αλκαράθ, Μπέινς – ΜακΚάρθι, Γκίμπσον – Όσμαν, ΜακΓκίντι, Λουκάκου – Ετό