«Έκραξε» τους οπαδούς της Σίτι ο Φέρντιναντ

Η μικρή προσέλευση των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» για την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρόμα, έκανε τον πρώην άσο της Γιουνάιτεντ και νυν της ΚΠΡ, Ρίο Φέρντιναντ, να τους σχολιάσει αρνητικά μέσω του λογαριασμού του στο twitter.



«Έκραξε» τους οπαδούς της Σίτι ο Φέρντιναντ

Μόνο ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ δεν έδειξε η Μάντσεστερ Σίτι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρόμα, μετά την λιγοστή προσέλευση του κόσμου σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Οι εξέδρες του «Έτιχαντ» ήταν σε πολλά σημεία άδειες, με πολλές κενά καθίσματα να κάνουν την εμφάνισή τους σε μία βραδιά που η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήθελε τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Κάτι τέτοιο δεν άφησε ατάραχο τον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος φρόντισε να ασκήσει σκληρή κριτική -εν μέσω ειρωνείας- για την μικρή προσέλευση του κόσμου, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

«Πόσα άδεια καθίσματα υπάρχουν στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρόμα.. Ένα μεγάλο παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί προτίμησαν να δουν την Κουζίνα του Ράμσεϊ Ή κάτι στο σπίτι», ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να «χτυπήσει» εκ νέου: «Να επεκτείνουν το γήπεδο γιατί; Για ποιον;».

Δείτε τα tweets του Φέρντιναντ: