Άρσεναλ – Γαλατασαράι (preview)

Τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν, ώστε να μην χάσει από πολύ νωρίς το «τρένο» της πρόκρισης, ευελπιστεί να πάρει κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Γαλατασαράι η Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς».



Άρσεναλ – Γαλατασαράι (preview)

Μόλις τη δεύτερη νίκη της στα τελευταία έξι παιχνίδια αναζητά κόντρα στη Γαλατασαράι η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής τα πατήματά τους, ενώ έχουν δείξει πως το... κόλλημα που είχαν την περυσινή σεζόν με τις ισάξιες ομάδες που αντιμετώπιζαν, εξακολουθεί να υπάρχει.

Η «πρεμιέρα» των Λονδρέζων στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν και η ιδανικότερη χάνοντας μάλλον εύκολα στη Βεστφαλία από τη Ντόρτμουντ με 2-0, την ώρα που στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ (1-1), πάλι δεν έπεισε με την απόδοσή της.

Η Γαλατασαράι από την άλλη, έχασε την ευκαιρία να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην τρέχουσα διοργάνωση, φέροντας εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άντερλεχτ.

Πάντως για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, προέρχονται με ηθικό ακμαιότατο, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σίβασπορ για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά νέα:

Άρσεναλ:

Στην αποστολή της Άρσεναλ για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι βρίσκεται ο Τζακ Γουίλσιρ, σε αντίθεση με τους Άαρον Ράμσεϊ και Μικέλ Αρτέτα οι οποίοι έμειναν εκτός.

Τον Αμπού Ντιαμπί αναμένεται να ξεκουράσει ο Αρσέν Βενγκέρ, μιας και προέρχεται από τραυματισμό στο πόδι.

Γαλατασαράι:

Μικρό το κακό για τη Γαλατασαράι, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βεϊσέλ Σαρί και Μπλερίμ Τζεμαίλι.

Άκρως επιθετικό αναμένεται να είναι το σχήμα των Τούρκων στο «Έμιρεϊτς» για το ματς με την Άρσεναλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Σέζνι – Τσάμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς – Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Γουίλσιρ, Καθόρλα, Εζίλ, Σάντσες – Γουέλμπεκ

Γαλατασαράι: Μουσλέρα – Τέγες, Τσεντγιού, Καγιά, Ζαν, Μέλο – Άλτιντοπ, Ινάν, Σνάιντερ – Γιλμάζ, Πάντεφ