Μάντσεστερ Σίτι- Ρόμα (preview)

Ούτε να σκέφτονται ενδεχόμενη νέα απώλεια δεν θέλουν στη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του σημερινού (30/9, 21:45) αγώνα με τη Ρόμα στο «Etihad» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Μάντσεστερ Σίτι- Ρόμα (preview)

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μπάγερν Μονάχου, η αποψινή αναμέτρηση αποκτά χαρακτήρα τελικού για τους «πολίτες», αφού κινδυνεύουν σε περίπτωση που χάσουν βαθμούς από τους «τζιαλορόσι» να μείνουν από νωρίς πίσω στη βαθμολογία! Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έχουν επίγνωση της δύσκολης αποστολής τους και για αυτό το λόγο άπαντες δούλεψαν σκληρά τις τελευταίες μέρες, με διάθεση και αποφασιστικότητα για το τρίποντο. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχτηκε πρόσφατα ότι παρά το... στραβό ξεκίνημα, στόχος της ομάδας του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο, κάτι που βέβαια μένει να φανεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι έμειναν οι τραυματίες Φερνάντο και Νασρί.

Οι Ρωμαίοι από τη μεριά τους, με «αέρα» μετά την εντυπωσιακή τους πρεμιέρα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5-1) αλλά και τις τρομακτικές τους εντυπώσεις στη Serie A, θα μεταβούν στο «Etihad» χωρίς άγχος και με την ελπίδα ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Ρούντι Γκαρσία έχει περάσει από νωρίς το πνεύμα νικητή στην ομάδα του και θεωρείται βέβαιο πως και σήμερα οι παίκτες του θα δώσουν όλη τους την ψυχή για να φύγουν έστω με το βαθμό από την έδρα των πρωταθλητών Αγγλίας. Εκτός των άλλων, η αποψινή αναμέτρηση θα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Μανωλά, Χολέμπας και Τοροσίδη.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι. Κόντρα σε ιταλικές ομάδες, ωστόσο, η Σίτι μετρά δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Μανγκαλά, Κομπανί, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Μίλνερ, Αγουέρο, Σίλβα, Τζέκο.

Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Αστόρι, Μανωλάς, Κόουλ, Ναϊνγκόλαν, Κεϊτά, Πιάνιτς, Ιτούρμπε, Τότι, Ζερβίνιο.