Ξεκαθάρισε... ξανά τα πράγματα ο Αζάρ

Μονάχα την Τσέλσι έχει στο μυαλό του ο Εντέν Αζάρ, που μίλησε σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό και ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γαλλία. «Η Παρί στο ίδιο επίπεδο με την ομάδα μου» ανέφερε για το σύνολο του Λοράν Μπλαν που ενδιαφερόταν για την απόκτησή του.  



Ξεκαθάρισε... ξανά τα πράγματα ο Αζάρ

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, το καλοκαίρι, διάβασε πολλά σενάρια για το μέλλον του, μέχρι να δηλώσει πιστός στον λονδρέζικο σύλλογο και να πάρει μάλιστα και το «10» στη φανέλα για να αποτελέσει έναν εκ των πιο σημαντικών «εργαλείων» του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό, αλλά όχι το καλύτερο στην Ευρώπη. Είναι πρωτάθλημα νέους, ανερχόμενους ποδοσφαιριστές. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Τσέλσι. Ωστόσο, αν θέλει να λέγεται ένας σύλλογος, μεγάλος, τότε θα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι καλά στην Τσέλσι και δεν σκέφτομαι τη Γαλλία, ούτε την Παρί. Αν ποτέ επιστρέψω, θα το κάνω μονάχα για τη Λιλ» ήταν όσα είπε ο Αζάρ στη γαλλική τηλεόραση.