Χωρίς κόπο αλλά με τρόπο η Τσέλσι

Η Τσέλσι χωρίς να πατήσει γκάζι κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση επί της Άστον Βίλα με σκορ 3-0 και παράλληλα να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.



Χωρίς κόπο αλλά με τρόπο η Τσέλσι

Η Τσέλσι ξεκίνησε το ματς ιδανικά. Στο 7ο λεπτό ο Γουίλιαν μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Γκουζάν και με νέα προσπάθεια τροφοδότησε τον Όσκαρ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον γκολκιπερ της Άστον Βίλα για το 1-0. Ωστόσο η συνέχεια δεν είχε θέαμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Άστον Βίλα κρατούσε εύκολα την Τσέλσι μακριά από την περιοχή της με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μουρίνιο να προσπαθούν να με μακρινά σουτ να νικήσουν τον Γκουζάν. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο σε μια περίπτωση με τον Αγκμπονλαχόρ να μην μπορεί να πλασάρει καλά μετά από μπέρδεμα των αμυντικών της Τσέλσι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έδειχνε να αλλάζει ωστόσο η Τσέλσι βρήκε το δρόμο για ένα δεύτερο τέρμα με τον Ντιέγκο Κόστα να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Αζάρ και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η Τσέλσι χωρίς να ανεβάσει την απόδοσή της κατόρθωνε να διατηρεί εύκολα το προβάδισμα με την Άστον Βίλα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά όσο περνούσε η ώρα. Ότι καλύτερο για να χτυπήσει η Τσέλσι στις αντεπιθέσεις δηλαδή και το κατάφερε στο 79ο λεπτό όταν το σουτ του Ντιέγκο Κόστα, απομάκρυνε ασταθώς ο Γκουζάν για να έρθει ο Γουίλιαν από κοντά και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Συνθέσεις
Τσέλσι
: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Όσκαρ (Μίκελ 76'), Αζάρ (Σίρλε 67'), Ντιέγκο Κόστα (Ρεμί 80')
Άστον Βίλα: Γκουζάν – Χάτον, Σισοκό, Μπέικερ, Σεντέρος, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ρίτσαρντσον (Μπεντ 68'), Κλέβερλι, Βάιμαν (Ενζόγκμπια 68'), Αγκμπονλαχόρ