Απάντησε στον Πελεγκρίνι ο Μουρίνιο

Η... αναμενόμενη απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά τα σχόλιά περί «μικρής ομάδας» που έκανε για την Τσέλσι, ήρθε τελικά από τον Πορτογάλο, αναφερόμενος στην κριτική που έκανε ο Χιλιανός για τον διαιτητή, Μαρκ Κλάτεμπεργκ, στο ματς με την Άρσεναλ.



Απάντησε στον Πελεγκρίνι ο Μουρίνιο

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω ο Ζοσέ Μουρίνιο και φυσικά ούτε κάτι τέτοιο έκανε και με την περίπτωση του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι είχε σχολιάσει τον αμυντικό τρόπο παιχνιδιού της Τσέλσι στο μεταξύ τους παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας τη «μικρή ομάδα».

Η απάντηση από τον «Special One» ήταν αναμενόμενη και ήρθε την Παρασκευή στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Άστον Βίλα, αναφερόμενος στις... πολιτικές του Πελεγκρίνι, τις οποίες αναιρεί μετά από λίγο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, τη διαιτησία.

«Δεν ήταν μόνο μία ή δύο ή τρεις φορές που είπε σε όλους ότι δεν μιλάει για τους διαιτητές. Σκότωσε τον Κλάτεμπεργκ. Τρεις ή τέσσερις φορές είπε πως δεν μιλάει για εμένα ή τις ομάδες μου. Το έκανε ακόμα μία φορά»

«Το σχόλιο ανήκει σε εσάς. Όταν λέω ότι δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτόν, προσπαθώ να το κάνω. Μην μιλάτε μαζί μου. Εάν θέλετε μία ιστορία μιλήστε μαζί του, όχι μαζί μου. Ακολουθώ τη γραμμή μου. Δεν θέλω να συζητήσω κάτι άλλο».