Τσέλσι – Άστον Βίλα (preview)

Την αξιόμαχη Άστον Βίλα, που διατηρείται στην πρώτη τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αντιμετωπίζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι, αποσκοπώντας στο τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή, με βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της.



Τσέλσι – Άστον Βίλα (preview)

Η ισοπαλία με την Μάντσεστερ Σίτι ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών της Τσέλσι την τρέχουσα σεζόν, η οποία μέχρι τότε είχε τέσσερις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κέρδισε μεσοβδόμαδα την Μπόλτον για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ και ευελπιστεί κόντρα στην Άστον Βίλα, να βρίσκει και πάλι δίχτυα μετά από ένα «διάλειμμα» δύο παιχνιδιών.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Άστον Βίλα αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, καθώς οι εμφανίσεις της, σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα, την έχουν φέρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς, μαζί με τη Σαουθάμπτον που είναι 2η λόγω διαφοράς τερμάτων.

Οι οιωνοί ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι με τους «χωριάτες» οι οποίοι έχουν δεχθεί 27 γκολ στις τελευταίες επτά επισκέψεις τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα:

Τσέλσι:

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα η Τσέλσι.

Μετά τις αρκετές αλλαγές για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μπόλτον, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς παίκτες στο σχήμα του.

Απών ο Ραμίρες με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

Άστον Βίλα:

Πλήρως φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει την ίωση που προσεβλήθησαν οι περισσότεροι παίκτες της Άστον Βίλα την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια και μετά του ματς με την Άρσεναλ.

Στη διάθεση του Πολ Λάμπερτ δεν θα βρίσκονται στα σίγουρα οι Ρον Φλάαρ, Κριστιάν Μπεντεκέ και Λίμπορ Κόζακ, με ποικίλα προβλήματα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φελίπε Λουίς, Μάτιτς, Όσκαρ, Φάμπρεγας, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Σεντέρος, Φλάαρ, Κλαρκ, Σισοκό, Ντελφ, Σάντσες, Κλέβερλι, Ρίτσαρντσον, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ