Τους έκανε... καρδιακούς η Λίβερπουλ

Την διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να περάσει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα στην Μίντλεσμπρο, της οποίας επικράτησε στα πέναλτι με το αδιανόητο 14-13 (2-2 κ.ά)!



Τους έκανε... καρδιακούς η Λίβερπουλ

Την διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Λίβερπουλ για να περάσει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα στην Μίντλεσμπρο, της οποίας επικράτησε στα πέναλτι με το αδιανόητο 14-13 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Σούσο (2-2 κ.ά)!

Ο Μπρένταν Ρότζερς δοκίμασε μια ενδεκάδα την οποία δεν είχε ξαναπαρουσιάσει σε κανένα παιχνίδι της ομάδας κι αυτό παραλίγο να του στοιχίσει.

Οι «κόκκινοι» πήραν προβάδισμα με τον Ράσιτερ (10') αλλά το τέρμα του Ριτς (62') έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ, αυτήν την φορά με τον Σούσο (100') αλλά η Μίντσλεσμπρο «χτύπησε» με το φινάλε του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπάφορντ να νικάει τον Μινιολέ στο 120+3'!

Και τότε άρχισε το... δράμα!

Ο Σούσο ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι και ο Στέρλινγκ άρχισε τον χορό των χαμένων πέναλτι μετά την ισοφάριση της Μίντλεσμπρο. Αποτέλεσμα το «Άνφιλντ» να περιμένει για το τελικό 14-13 όταν έφτασε και πάλι η σειρά του Σούσο (ευστόχησε) και του Αντόμα που αστόχησε και έτσι ολοκληρώθηκε μια φανταστική ποδοσφαιρική βραδιά.