«Τσεκάρει» Ραμπιό η Άρσεναλ

Τον Αντριέν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει η Άρσεναλ, την ώρα που και οι Ίντερ, Ρόμα και Γιουβέντους βρίσκονται στο... κόλπο.



«Τσεκάρει» Ραμπιό η Άρσεναλ

Οι «τζιαλορόσι» ήταν εκείνοι που φέρονταν ως φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, όπως αναφέρει το «Sky Sport Italia», τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

Και αυτό διότι η πλευρά του Ραμπιό αξιώνει περισσότερα χρήματα, τα οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει η ομάδα της Ρώμης, έχοντας ήδη συζητήσει συγκεκριμένους όρους με τον παίκτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Άρσεναλ είναι εκείνη η οποία μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση, προσφέροντας μάλιστα μεγάλο συμβόλαιο στον 19χρονο παίκτη των Παριζιάνων.

Βέβαια, όπως προαναφέρθηκε, οι Γιουβέντους και Ίντερ ενδιαφέρονται επίσης για τον παίκτη, με την πλευρά της Παρί, εάν τελικώς δεν καταφέρει να πουλήσει τον Ραμπιό τον Ιανουάριο, να αφήνει τον παίκτη ελεύθερο τον Ιούνιο.