Και ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια στην Σάλφορντ

Το 50% των μετοχών της Σάλφορντ, στην οποία συνιδιοκτήτες είναι πέντε πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξασφάλισε ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ.



Και ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια στην Σάλφορντ

Μετά την ανεπιτυχή προσπάθειά του το 2010 να αποκτήσει την Λίβεροπυλ, ο Σιγκαπουριανός επιχειρηματίας επανήλθε στο αγγλικό ποδόσφαιρο αποκτώντας μετοχές στην ομάδα που είναι συνιδιοκτήτες οι αδερφοί Νέβιλ, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς και ο Νίκι Μπατ.

Η «Class of 92» γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της:

«Όταν ξεκινούσαμε το ταξίδι ξέραμε ότι κάπου στην πορεία θα χρειαστεί να μπουν και άλλοι στα μετοχικά του συλλόγου, άνθρωποι οι οποίοι θα κοιτούσαν το μέλλον της Σάλφορντ όπως κι εμείς.

Όλοι μας ξέρουμε τον Πίτερ για πάνω από δέκα χρόνια, γνωρίζουμε την αγάπη του για τον αθλητισμό και κυρίως για το ποδόσφαιρο.

Η γνώση του και η εμπειρία του μπορούν να φτάσουν την Σάλφορντ εκεί που νομίζουμε ότι μπορεί να φτάσει. Είναι μια συναρπαστική περίοδος για τον σύλλογο».

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος Τύπου του Λιμ προσέθεσε:

«Αυτά που θέλουν να πετύχουν τα παιδιά συνδέονται άμεσα με αυτά που θέλει ο Πίτερ. Έχουν την ίδια αντίληψη για τις υποδομές».