Εζίλ: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Άμεση ήταν η απάντηση του Μεσούτ Εζίλ στην κριτική που έχει δεχθεί από τις αρχές της σεζόν. Ο Γερμανός άσος σημείωσε ότι πάντα ήταν ο εύκολος στόχος, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα.



Εζίλ: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Ξεκάθαρος αναφορικά με την κριτική που έχει δεχθεί από τη μέρα που ήρθε στην Άρσεναλ και ειδικά τη φετινή σεζόν, ήταν ο Μεσούτ Εζίλ.

Ο Γερμανός διεθνής τόνισε πως σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα δεχόταν κριτική, απορώντας παράλληλα για τη διαφορετική στάση που μπορεί να έχει ο κόσμος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Δεν παίζω για να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Παίζω για την Άρσεναλ. Έχω την αίσθηση ότι κριτικάρομαι περισσότερο. Αυτό συνέβη και στη Μπουντεσλίγκα και στη Ρεάλ Μαδρίτης»

«Έχουμε μόλις ξεκινήσει τη σεζόν και έχουμε νέους παίκτες σε θέσεις-κλειδιά. Το συλλογικό παιχνίδι, το οποίο κάνω πολύ, δεν μπορώ να το δουλέψω από τη μία μέρα στην άλλη. Μόλις 10 εβδομάδες πριν επιλέχθηκα στην ομάδα της σεζόν στην Αγγλία μέσω ίντερνετ. Τότε ήμουν Παγκόσμιος Πρωταθλητής»

«Μετά ήταν οι διακοπές και μετά από λίγα παιχνίδια τη νέα σεζόν τέθηκα και πάλι σε αμφισβήτηση. Αυτό είναι περίεργο, αλλά ξέρω τι μπορώ να προσφέρω».