Η Γιουνάιτεντ έζησε μέρες του '84

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δώσει συνολικά 853 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και ποτέ μέχρι το ματς με την Λέστερ δεν είχε γνωρίσει την ήττα ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Αυτό συνέβη δύο φορές, την περίοδο 1984-1985, χάνοντας από Νότιγχαμ Φόρεστ και Σάντερλαντ σε διάστημα λίγων ημερών



Η Γιουνάιτεντ έζησε μέρες του '84

Αρκετές φορές οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν προβάδισμα δύο τερμάτων μένοντας στο τέλος με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο τελευταίο παιχνίδι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μάλιστα στο «Χόθορνς» έχασε προβάδισμα τριών τερμάτων αλλά και πάλι έμεινε στην ισοπαλία, στο τελικό 5-5.

Η αναμέτρηση με τη Λέστερ όμως έκρυβε ένα ασυνήθιστο γεγονός για τη Γιουνάιτεντ, η οποία παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 3-1 στο 57', ηττήθηκε με σκορ 5-3.

Ασυνήθιστο φυσικά για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ γιατί νωρίτερα, η Γιουνάιτεντ έζησε δύο φορές την ήττα ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων.

Στις 24 Νοεμβρίου προηγήθηκε 2-0 της Σάντερλαντ εκτός έδρας με τους Ρόμπσον και Χιουζ και τελικά ηττήθηκε 3-2.

Το ίδιο συνέβη και τις 8 Δεκεμβρίου του 1984 όταν προηγήθηκε 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ» με δύο τέρματα του Στράχαν αλλά ηττήθηκε ξανά 3-2.