Το 0-0 ότι ακριβώς άξιζαν

Μπέρνλι και Σάντερλαντ ταλαιπώρησαν αρκετά την μπάλα και χωρίς να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, έμειναν στο 0-0 στο «Ταρφ Μουρ».



Το 0-0 ότι ακριβώς άξιζαν

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Μπέρνλι προσπάθησε με τον ενθουσιασμό στο παιχνίδι της να αιφνιδιάσει την Σάντερλαντ, περιορίζοντάς τη σε παθητικό ρόλο. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 19ο λεπτό με τον Τζόουνς να μην μπορεί να νικήσει τον Μανόνε, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα. Από το ημίωρο και μετά, η Σάντερλαντ κατάφερε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της αλλά χωρίς να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Κακό όμως ήταν το θέαμα και στο δεύτερο μέρος. Στο 55' ο Τζιακερίνι βρήκε με ωραία προσπάθεια τον Ρόντγουελ, ο οποίος δεν πρόλαβε να σουτάρει και κόπηκε από τον Σακέλ ενώ στο 67' η Μπέρνλι απείλησε με τον ¶ρφιλντ αλλά ο Μανόνε μπλόκαρε την μπάλα. Το 0-0 παρέμενε αλλά το φινάλε ήταν εντυπωσιακό. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φαν ¶ανχολντ δοκίμασε το πόδι του με τον Μανόνε να διώχνει εντυπωσιακά. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο γκολκίπερ της Σάντερλαντ δεν απομάκρυνε σωστά όμως ο ¶ρφιλντ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί σουτάροντας ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:
Μπέρνλι
: Χίτον, Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι, ¶ρφιλντ, Μάρνεϊ, Τζόουνς, Μπόιντ (Ριντ 90'), Σορντέλ (Μπαρνς 62'), Γιούτκεβιτς
Σάντερλαντ: Μανόνε, Βεργίνι, Φαν ¶αρνχολτ, Μπράουν, Ο'Σι, Λάρσον (Γκόμεζ 66'), Τζόνσον (Αλτιντορ 66'), Τζιακερίνι (Μπάκλεϊ 72'), Ρόντουελ, Κάτερμολ, Γουίκαμ