Εγκωμίασε Μαυρία ο Πογιέτ

«Παράδειγμα προς μίμηση» χαρακτήρισε τον Χάρη Μαυρία ο προπονητής του στη Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ, ο οποίος ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού του Έλληνα διεθνή.



Εγκωμίασε Μαυρία ο Πογιέτ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χάρη Μαυρία ο Γκας Πογιέτ.

Ο τεχνικός της Σάντερλαντ μίλησε για τη δουλειά που κάνει στις προπονήσεις ο νεαρός άσος, ενώ στάθηκε στην ετοιμότητα που βρίσκεται, όντας έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προσφέρει.

«Προπονείται σε φουλ ρυθμούς, κάθε μέρα. Αποτελεί σπουδαίο παράδειγμα. Δεν παίζει, αλλά είναι πάντα εκεί. Ξέρει πως πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για κάθε ευκαιρία που μπορεί να πάρει ή για οτιδήποτε συμβεί. Υπάρχει η ποιότητα προπόνησης, η ατμόσφαιρα, η πίστη. Σίγουρα ένας παίκτης δυσαρεστείται όταν δεν παίζει, αλλά κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε».

«Είχαμε 1-2 κρούσεις για τον Μαυρία πέρσι. Προσπαθώ να μην ενημερώνομαι διαρκώς για κρούσεις ή επαφές. Προτιμώ να ασχολείται η διοίκηση με αυτά. Αν προκύψει κάτι δυνατό, θα τηλεφωνήσουμε στον παίκτη και θα μιλήσουμε μαζί του», δήλωσε ο Ουρουγουανός κόουτς αναφορικά με το ενδεχόμενο δανεισμού του Έλληνα.