Άστον Βίλα – Άρσεναλ (preview)

Έπειτα από μια απογοητευτική εμφάνιση μεσοβδόμαδα, στο Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ ξέρει πως μονάχα το θετικό αποτέλεσμα στο “Βίλα Παρκ” για την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα της δώσει ηρεμία. Με φόρα από το “διπλό” επί της Λίβερπουλ οι “χωριάτες” που φέτος εμφανίζονται σκληροτράχηλοι.



Άστον Βίλα – Άρσεναλ (preview)

Στον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ, όλα δείχνουν θετικά μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Τόσο, που τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που έκανε το φετινό καλοκαίρι ο Πολ Λάμπερτ έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια κατά τα οποία προσπαθούσε να “χτίσει” κάτι του καινούριο, του απέφεραν και το νέο συμβόλαιο. Μαζί του, υπέγραψε νέο συμφωνητικό και ο Χάτον, ο οποίος είχε βρεθεί στο “ψυγείο”, αλλά περισσότερο λόγω οικονομικού θέματος και όχι προσφοράς στην ομάδα. Με μόλις ένα γκολ παθητικό στα τέσσερα φετινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ και με το “διπλό” στο “Άνφιλντ” πριν από μια εβδομάδα, η Βίλα θέλει να μην επιτρέψει στην Άρσεναλ να... συνέλθει.

Οι “κανονιέρηδες”, ναι μεν μπορούν να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία (2-2) με τη Μάντσεστερ Σίτι, το περασμένο Σάββατο, στο “Έμιρεϊτς”, αντιδρώντας με ανατροπή στο δεύτερο μέρος προτού ο Ντεμικέλις διαμορφώσει το αποτέλεσμα, αλλά μεσοβδόμαδα ήταν απίστευτα κακοί. Χωρίς να απειλήσουν την εστία της Μπορούσια Ντόρτμουντ και εμφανώς... ανίκανοι να κάνουν κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο, ηττήθηκαν εύκολα με σκορ 2-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζακ Γουίλσιρ αποχώρησε με πόνους στον αστράγαλο καθώς γύρισε το πόδι του και μπορεί να αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να είναι υπέρ της συμμετοχής του, όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσει από τεστ ετοιμότητας.

Όσον για τον Ντάνι Γουέλμπεκ, έπειτα από το δοκάρι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στη Σίτι, δεν έκανε κάτι καλό στη Βεστφαλία και όπως είπε ο Αρσέν Βενγκέρ, “χρειάζεται ένα γκολ με το οποίο θα διώξει από πάνω του την πίεση και το άγχος”. Φυσικά, ο Αλσατός θα θέλει να το δει σύντομα αυτό το γκολ.

Οι γηπεδούχοι, περιμένουν να δουν την κατάσταση του Ρον Φλάαρ που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Λίβερπουλ με πρόβλημα στη γάμπα, έτοιμος, αλλά δεν διεκδικεί φανέλα βασικού ο Τζο Κόουλ. Επιστρέφουν για την Άρσεναλ οι Τσέιμπερς και Φλαμινί, εκτός με πρόβλημα στη μέση ο Μονρεάλ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκουζάν – Χάτον, Σεντέρος, Μπέικερ, Σισοκό – Κλέβερλι, Γουέστγουντ, Ντελφ – Αγκμπονλαχόρ, Ρίτσαρντσον, Βέιμαν

Άρσεναλ (4-5-1): Σέζνι – Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς – Αρτέτα, Σάντσες, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Εζίλ - Γουέλμπεκ