Θέλει τη νίκη ο Φερναντίνιο

Μόνο τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι θέλει ο Φερναντίνιο, ώστε να κλείσει η βαθμολογική «ψαλίδα» ανάμεσα στους «μπλε» και τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους πέντε βαθμούς.  



Θέλει τη νίκη ο Φερναντίνιο

Μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι αναζητά την ανάκαμψη αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι.

Ο άσος των «πολιτών», Φερναντίνιο, τόνισε τη σημασία της νίκης επί των «μπλε» για τους «πολίτες», οι οποίοι υπολείπονται πέντε βαθμών από την κορυφή στην οποία και βρίσκεται η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα σαν την Τσέλσι και ο καλύτερος τρόπος είναι να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι. Στην Πρέμιερ Λιγκ το πιο σημαντικό είναι να μην δίνεις στην ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή λόγους να συνεχίσει να κερδίζει συνεχώς», δήλωσε αρχικά.

«Δεν θέλουμε μεγάλη διαφορά μεταξύ μας. Πρέπει να κερδίσουμε επειδή θα γίνουν έξι ή οχτώ βαθμούς μεταξύ εμάς και της Τσέλσι. Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά. Πρέπει να κερδίσουμε», προσέθεσε.