Απογοητευμένος ο Αρτέτα

Την απογοήτευσή του για την ήττα με κάτω τα χέρια από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0 για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.



Απογοητευμένος ο Αρτέτα

Μόνο πίσω από τα λόγια του δεν κρύφτηκε ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός μέσος, δεν έκρυψε την πικρία του για την ήττα από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna Park», ειδικά από τη στιγμή που η Άρσεναλ είχε μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού των Βεστφαλών, τους οποίους φρόντισε να εκθειάσει.

«Εάν κάνεις τα λάθη που κάναμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες, ξέρεις ότι δεν έχεις πιθανότητα να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Τους ενθαρρύναμε να κάνουν κάτι τέτοιο, δίνοντάς τους τη μπάλα τόσες πολλές φορές, σε πολύ δύσκολες θέσεις. Έβρισκαν τους χώρους πολύ καλά και μας πίεσαν», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή ξέραμε τις δυνάμεις τους και αυτά που έπρεπε να αποφύγουμε. Με αυτά που κάναμε, τους δώσαμε τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι τους. Ξέρουμε ότι στο Ντόρτμουντ είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη και είδαμε ότι και η Ρεάλ ταλαιπωρήθηκε εδώ», δήλωσε.