Παρτιζάν Βελιγραδίου – Τότεναμ (preview)

Ακόμα μια χρονιά βρίσκει την Τότεναμ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η φετινής της πρεμιέρα, τη βρίσκει στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ξέρει πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, αλλά θέλει να την εξασφαλίσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια.  



Παρτιζάν Βελιγραδίου – Τότεναμ (preview)

Τα «σπιρούνια», ξεπερνώντας με ευκολία το εμπόδιο της ΑΕ Λεμεσού στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, συμμετέχουν στον όμιλο με τις Μπεσίκτας και Αστέρα Τρίπολης, πέρα από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρώσει εφτά βαθμούς και βρίσκονται στην έκτη θέση, μέσω της οποίας πέρυσι εξασφάλισε την παρουσία της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα... εγχώρια.

Ο Ποκετίνο, που δήλωσε ότι στην προετοιμασία για τη σημερινή αναμέτρηση τσέκαρε και την ετοιμότητα του 18χρονου Σέρβου, Βελίκοβιτς, συμπεριλαμβάνοντάς τον στα πλάνα του, αναμένεται να ξεκουράσει τον Ντάνι Ρόουζ, του οποίου τη θέση θα πάρει ο Μπεν Ντέιβις. Κάτω απ' τα δοκάρια δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ο Μισέλ Βορμ κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τότεναμ, ενώ, ο Ρομπέρτο Σολδάδο είναι ετοιμοπόλεμος ξανά.

Για την Παρτιζάν, ο Πέταρ Σκούλετιτς είναι τιμωρημένος, έχοντας αποβληθεί στη ρεβάνς των πλέι-οφ με τη Νέφτσι Μπακού.