Νίκη για την Μπάγερν στο 90'!

Ένα γκολ του Μπόατενγκ στο 90ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι και χάρισε τη νίκη στους Γερμανούς με σκορ 1-0. Σφυροκόπημα των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαιη νίκη για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.



Νίκη για την Μπάγερν στο 90'!

Η Μπάγερν το έψαξε περισσότερο, το ζήτησε επίμονα και τελικά δικαιώθηκε με το γκολ να έρχεται από έναν κεντρικό αμυντικό. Οι Βαυαροί ήταν αρκετά καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν τελικά στην επικράτηση με γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Το ματς

Η Μπάγερν ξεκίνησε εντυπωσιακά και μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Γκέτσε και Λεβαντόφσκι συνεργάστηκαν άψογα, η μπάλα έφτασε στον Μίλερ, ο οποίος πέρασε τον Χαρτ αλλά έχασε την ισορροπία του και αφού προτίμησε να μην πέσει για να πάρει το πέναλτι, πλάσαρε άουτ. Η Σίτι ισορρόπησε το ματς στο επόμενο 10λεπτο όμως από το 15’ το ματς πήρε φωτιά. Η καρφωτή κεφαλιά του Μίλερ στο 18΄βρήκε σε ετοιμότητα τον Χαρτ ενώ δύο λεπτά μετά, ο Άγγλος τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Γκέτσε. Η Σίτι απάντησε στο 22΄με τον Τζέκο να προσπαθεί να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι του Νόιερ όμως αυτή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30’ ήταν η σειρά του Αλάμπα να απειλήσει με μακρινό σουτ, όμως αστόχησε. Στο 32’ το σουτ του Μίλερ ήταν καλύτερο αλλά και πάλι ο Χαρτ απομάκρυνε ενώ στο 36’ ο Λεβαντόφσκι σε μια φάση που θύμισε πολύ την πρώτη του αγώνα, δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα. Στο 40’ σημειώθηκε η τελευταία φάση ενός γεμάτου πρώτου ημιχρόνου και άνηκε στην Σίτι όταν ο Σανιά δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Νόιερ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με την Μπάγερν να ψάχνει ένα γρήγορο γκολ. Ο Γκέτσε στο 55’ σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως ο Χαρτ ήταν ξανά έτοιμος και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 63΄η Σίτι απείλησε σε αντεπίθεση με τον Νάβας να σεντράρει αλλά τον Σίλβα να μην πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο επόμενο 10λεπτο η Σίτι έδειχνε να έχει τον έλεγχο με την Μπάγερν μπλοκαρισμένη και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να «χτυπιέται» στον πάγκο της ομάδας του. Η είσοδος του Ρόμπεν έδωσε πνοή στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να κλείσουν την Σίτι στην περιοχή της. Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν εφιαλτικό για τους «πολίτες» με την Μπάγερν να σφυροκοπά. Ο Μπόατενγκ αφού απείλησε τον Χαρτ στο 88’ κατάφερε τελικά στο 90΄με δυνατό σουτ και αφού η μπάλα πρώτα κόντραρε στον Γκέτσε, να βρει δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 1-0 για την Μπάγερν Μονάχου αφού ο Αγουέρο στις καθυστερήσεις δεν κατάφερε να πλασάρει εύστοχα τον Νόιερ έπειτα από λάθος της γερμανικής άμυνας.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπενατιά (Ντάντε 88’), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλόνσο, Λαμ, Μίλερ (Ρόμπεν 76’), Γκέτσε, Αλάμπα, Λεβαντόφσκι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Ντεμικέλις, Κομπανί, Κλισί, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νάβας, Σίλβα, Νασρί (Μίλνερ 58’), Τζέκο (Αγουέρο 74’)