Οι μικροί... μοιράζουν τεσσάρες!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι ομάδες U19 των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι τους πρώτους αγώνες των ομίλων του Youth League, νικώντας με το ίδιο σκορ, 4-1, τις Σάλκε και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα!  



Οι μικροί... μοιράζουν τεσσάρες!

Οι μικροί των «μπλε» δεν ξέχασαν τον περσινό αποκλεισμό τους από τους Γερμανούς στα προημιτελικά και πήραν την εκδίκησή τους, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Ίζι Μπράουν που σημείωσε δύο γκολ, ενώ τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Σολάνκε και Αϊνα!

Από τη μεριά τους, οι πιτσιρικάδες των πρωταθλητών Αγγλίας... έδειξαν το δρόμο στην ομάδα των ανδρών, φεύγοντας με το εντυπωσιακό διπλό από την έδρα των Βαυαρών! Οι Μπάιρν, Πότζο, Τασέντε και Σελίνα σκόραραν για τους Άγγλους, ενώ για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής σημείωσε ο Βάλτερ.

Το απόλυτο των νικών, λοιπόν, για τις αγγλικές ομάδες, αφού θυμίζουμε ότι την Τρίτη τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Άρσεναλ ξεκίνησαν με το δεξί τη διοργάνωση.

Οι «κόκκινοι» δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς, επικρατώντας με σκορ 4-0 (δύο γκολ ο Σινκλέρ και από ένα οι Κλίρι και Ο'Χάνλον), ενώ η Άρσεναλ πανηγύρισε τη νίκη επί της Ντόρτμουντ χάρη στα δύο γκολ του Χιντς (2-0).