Πρώτος στην ιστορία με το πρώτο γκολ στα κόκκινα! (video)

Το γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι απέναντι στη Λουντογκόρετς, δεν ήταν απλά μια... βοήθεια για τη νίκη της Λίβερπουλ στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σκοράροντας στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, έγινε ο πρώτος Ιταλός που βρίσκει δίχτυα στη διοργάνωση με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.  



Πρώτος στην ιστορία με το πρώτο γκολ στα κόκκινα! (video)

Ο “super Mario” άνοιξε το σκορ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι απέναντι στη Λουντογκόρετς με δεξί πλασέ στο 82ο λεπτό, με τον Στίβεν Τζέραρντ στις καθυστερήσεις να ευστοχεί σε πέναλτι για να χαρίσει στους “κόκκινους” τους τρεις βαθμούς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 λίγο μετά την ψυχρολουσία του γκολ που πέτυχε ο Ντάνι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, ανοίγοντας λογαριασμό στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, έγινε ο πρώτος Ιταλός που σκοράρει με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από τη Λίβερπουλ, το είχε κάνει με τις Ίντερ (2), Μάντσεστερ Σίτι (3) και Μίλαν (2).

Μέχρι πρότινος, ο Μάριο Μπαλοτέλι συγκαταλεγόταν σε αυτούς που έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τρεις διαφορετικές ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτοί, ήταν οι Μάρκο Σιμόνε, Κριστιάν Πανούτσι και Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

Δείτε το γκολ απέναντι στη Λουντογκόρετς: