Μίλησαν και με ψυχολόγο οι διεθνείς!

Πολλά φαίνεται ότι έχουν αλλάξει στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ο Γκάρι Νέβιλ, αποκάλυψε πως τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης με την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2016, όλοι οι διεθνείς είχαν συζήτηση 30 λεπτών με τον ψυχίατρο που έχει προσληφθεί από την FA, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα!  



Μίλησαν και με ψυχολόγο οι διεθνείς!

Τα «τρία λιοντάρια» θέλουν να μπουν σε νέα τροχιά έπειτα από την απογοητευτική τους παρουσία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και με την απόσυρση των Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ, τα στοιχεία είναι τέτοια που δείχνουν πρόθεση... αλλαγής σελίδας σε πολλούς τομείς.

Πέρα από την πρωτοβουλία που πήρε ο Γουέιν Ρούνεϊ, με την ιδιότητα του νέου αρχηγού, ώστε να μιλήσει σε όλους τους συμπαίκτες τους, καθένας από αυτούς είχε κουβέντα και με τον ψυχίατρο της εθνικής ομάδας, Δρ. Στιβ Πίτερς!

Αυτό αποκάλυψε ο βοηθός του Ρόι Χότζον στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κατά καιρούς, έχω δει παίκτες να φοβούνται και να “λυγίζουν” στην ιδέα των συνεπειών που θα έχει ενδεχόμενη αποτυχία σε παιχνίδια. Είναι κάτι που σε επηρεάζει πάρα πολύ. Δεν συγκρίνεται με το συλλογικό επίπεδο σε καμία περίπτωση. Η πίεση και οι συνθήκες υπό τις οποίες αγωνίζεσαι στην εθνική ομάδα, είναι παράγοντες που μπορούν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και γι' αυτό χρειάζεται ειδική διαχείριση. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι όλοι οι διεθνείς μας, πριν από το ματς με την Ελβετία, είχαν συζήτηση 30 λεπτών ο καθένας, με τον ψυχολόγο μας, Δρ. Στιβ Πίτερς».