Τσέλσι - Σουόνσι (Preview)

Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, κόντρα στην ομάδα που δείχνει φέτος ότι μπορεί την υπέρβαση. Τσέλσι και Σουόνσι μάχονται σήμερα (17:00) με φόντο την... μοναξιά της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ, αφού είναι οι μόνες ομάδες που δεν μετρούν απώλειες τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.  



Τσέλσι - Σουόνσι (Preview)
Οι «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο, πιο δυνατοί από ποτέ, πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις και δικαίως φαντάζουν ως ένα από τα πιο «δυνατά» φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Με μπροστάρη τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος αποδεικνύεται μέχρι στιγμής λίρα εκατό, οι Λονδρέζοι στοχεύουν σε ακόμη μία νίκη, που θα τους δώσει από νωρίς το προβάδισμα. Ο Ισπανός επιθετικός, βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί, αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο, αναγκάζει το τεχνικό τιμ να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Κατά τ'άλλα, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Από τη μεριά του, ο κορυφαίος προπονητής του Αυγούστου- όπως ψηφίστηκε- Γκάρι Μονκ πρέπει να διαχειριστεί το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα της περιόδου, αλλά και τις απουσίες. Ο Μπονί δύσκολα θα πάρει θέση βασικού, ενώ σίγουρα θα απουσιάσουν οι Μπριτόν, Έμνες και Τάτε.

Όσον αφορά την προϊστορία στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι έχει το πάνω χέρι, μετρώντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Αζάρ, Γουίλιαν, Σούρλε, Κόστα.

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Γουίλιαμς, Αματ, Τέιλορ, Σέλβεϊ, Κι, Ντάιερ, Σίγκουρντσον, Ρουτλέτζ, Γκομίς.