«Έδεσε»... για τα καλά τον Κουρτουά!

Στην Τσέλσι θα μείνει και δεν θα πάει πουθενά αλλού! Ο Τιμπό Κουρτουά, είναι ο τερματοφύλακας του παρόντος και του μέλλοντος για τους «μπλε» του Λονδίνου, αφού, το απόγευμα της Πέμπτης, έβαλε την υπογραφή του σε νέο, πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο!  



«Έδεσε»... για τα καλά τον Κουρτουά!

Έπειτα από τις τρεις σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να «ψηθεί», ο Κουρτουά, από φέτος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Τσέλσι, στέλνοντας τον Πετρ Τσεχ στον πάγκο!

Ο νεαρός πορτιέρο, απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη και αμέριστη στήριξη του Ζοσέ Μουρίνιο και από τη στιγμή που επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», θα μείνει εκεί!

Όπως ανακοίνωσαν οι «μπλε» του Λονδίνου, ο Κουρτουά έβαλε την υπογραφή του σε νέο, πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα, για να αποτελέσει τον πορτιέρο του μέλλοντος του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη. Είναι πολύ καλό που γνωρίζω πλέον που θα βρίσκομαι στο μέλλον για να μπορώ να επικεντρωθώ πλέον στις υποχρεώσεις μου και στην υπεράσπιση της εστίας της ομάδας. Θέλω να παίξω πολλά παιχνίδια και να αποκομίσω ακόμα περισσότερες εμπειρίες» ήταν τα λόγια του 22χρονου πορτιέρο.