Μπέιλ: «Μπορούμε να πετύχουμε»

Την πρόκριση στο Euro του 2016 και την παρουσία της Ουαλίας για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από το Μουντιάλ της Σουηδίας, το 1958, έθεσε στόχο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ο Γκάρεθ Μπέιλ.  



Μπέιλ: «Μπορούμε να πετύχουμε»

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τον ¶αρον Ράμσεϊ, της ¶ρσεναλ, είναι οι δύο... ατραξιόν της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, αλλά και αυτοί που πάρουν τις πρωτοβουλίες και θα κάνουν το κάτι παραπάνω όταν χρειαστεί.

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, λοιπόν, όπως ανέφερε ο Μπέιλ, οι Ουαλοί πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να κάνουν μια νέα αρχή, με το ματς απέναντι στην Ανδόρα, την Τρίτη, για τα προκριματικά του Euro 2016, ώστε να στείλουν την ομάδα της πατρίδας τους για πρώτη φορά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης έπειτα από το 1958!

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε κάτι καλό. Είμαστε νέοι, αλλά είμαστε μαζί έξι – εφτά χρόνια στην εθνική ομάδα όλοι. Ξέρουμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε τι αξίζουμε και να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει μια νέα αρχή και θα φτάσουμε στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης» δήλωσε ο Μπέιλ.