Μπεν Αρφά: «Δάκρυσα απ' την υποδοχή»

Για τις πρώτες του στιγμές στη Χαλ και τον τρόπο με τον οποίο έγινε... ενδιαφέρουσα μέρα η χθεσινή για τον ίδιο, μίλησε ο Χατέμ Μπεν Αρφά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.  



Μπεν Αρφά: «Δάκρυσα απ' την υποδοχή»

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μετακινήθηκε από τη Νιούκαστλ στις «τίγρεις» με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο και ουσιαστικά... λυτρώνεται, αφού ο Άλαν Πάρντιου τον είχε «υποβιβάσει» στη δεύτερη ομάδα και δεν τον υπολόγιζε.

«Η Δευτέρα ήταν πολύ μεγάλη μέρα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος! Το πρωί της χθεσινής μέρας ξύπνησα και δεν υπήρχε απολύτως... τίποτα στον αέρα, αλλά ένα τηλεφώνημα έκανε τη διαφορά. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω δουλειά με τη Χαλ, αντιμετωπίζοντας μια νέα πρόκληση» ήταν τα πρώτα λόγια του Μπεν Αρφά, που μίλησε και για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της Χαλ:

«Η υποδοχή από τους οπαδούς ήταν απίστευτη! Με έκανε να δακρύσω το γεγονός πως ήταν μαζεμένοι τόσοι πολύ βραδιάτικα έξω από το προπονητικό κέντρο και περίμεναν τη μεταγραφή μου μέχρι τα μεσάνυχτα. Τους ευχαριστώ όλους».