«Κόκκινος διάβολος» και με τη βούλα ο Φαλκάο!

Με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται έως το τέλος της σεζόν ο Ραδαμέλ Φαλκάο! Οι «κόκκινοι διάβολοι» εν τέλει ανακοίνωσαν τον δανεισμό του από την Μονακό και έτσι έκλεισαν τις καλοκαιρινές τους μεταγραφές.



«Κόκκινος διάβολος» και με τη βούλα ο Φαλκάο!

Ο 28χρονος Κολομβιανός στράικερ αποτελεί λοιπόν το τελευταίο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Λουίς φαν Χάαλ, που λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάλεϊ Μπλιντ από τον Άγιαξ και την πώληση του Ντάνι Γουέλμπεκ στην Άρσεναλ.

Μάλιστα, οι 20 φορές πρωταθλητές Αγγλίας εξασφάλισαν και το δικαίωμα να τον αγοράσουν το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον το επιθυμούν, αφού διατηρούν σχετική οψιόν στο συμβόλαιο που υπογράφηκε με τους Μονεγάσκους.

«Να την φέρω και πάλι στην κορυφή»

Το νέο αστέρι των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Η Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου και είμαι αποφασισμένος να τον επαναφέρω στην κορυφή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τον Λουίς φαν Χάαλ και να συνεισφέρω στις επιτυχίες της ομάδας σε αυτήν την συναρπαστική περίοδο στην ιστορία του συλλόγου».

Από την πλευρά του ο Λουίς φαν Χάαλ δήλωσε: «Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τον δανεισμό του. Η αποτελεσματικότητά του μπροστά στην αντίπαλη εστία μιλά από μόνη της. Όταν ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς είναι διαθέσιμος, δεν μπορείς να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη».