«Κανονιέρης» ο Γουέλμπεκ

Στην Άρσεναλ ανήκει από τα ξημερώματα της Τρίτης ο Ντάνι Γουέλμπεκ, με τον σύλλογο να προχωράει στην απόκτησή του με ένα ποσό της τάξης 16 εκ. λιρών, όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος.



«Κανονιέρης» ο Γουέλμπεκ

Η απόφαση των «κανονιέρηδων» να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού μετά τον τραυματισμό του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του νέου έτους, ήταν ειλημμένη και τελικώς βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του διεθνούς Άγγλου.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε και πήρε παράταση προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, καθώς είχε περάσει η διορία τις τις αγγλικές ομάδες και ο λονδρέζικος σύλλογος δεν είχε καταφέρει να παρουσιάσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τρίτης (2/9) η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουέλμπεκ από τους «κόκκινους διαβόλους» (δεν έκανε γνωστούς τους οικονομικούς όρους και τη διάρκεια του συμβολαίου του), με τον παίκτη να αφήνει το «Όλντ Τράφορντ» για το «Έμιρειτς», έπειτα από τρία χρόνια και συνολικά 142 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας παράλληλα 29 γκολ και κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Αγγλίας.