Transfer Deadline Day

Τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία μόλις το ρολόι έδειξε 01:00, ξημερώματα Τρίτης! Το england365.gr σας μετέφερε ζωντανά τις... αγοραπωλησίες των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.



Transfer Deadline Day

02:53  Η Χαλ ανακοίνωσε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Μπεν Αρφά απο τη Νιουκαστλ

02:25 Καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής για την απόκτηση του Φαλκάο απο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Κολομβιανός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Κάποιοι διαδικαστικοί λόγοι δεν επιτρέπουν ακόμη την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

01:10 Στην ΚΠΡ επιστρέφει ο Νίκο Κράνιτσαρ με 65% μείωση αποδοχών που θα του καλύψουν οι Ρέιντζερς, λόγω του δανεισμού του από τη Ντιναμό Κιέβου!

01:06 Η Μαρσέιγ επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό στη Γουέστ Χαμ. Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο παίκτης με τα «σφυριά»

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Το πρωί αναμένονται περισσότερα γύρω από την υπόθεση της μετακίνησης του Ντάνι Γουέλμπεκ στην Άρσεναλ, χωρίς να προκύπτει κάποιο πρόβλημα...

Παράταση δύο ωρών ζήτησε και πήρε από την ομοσπονδία η Χαλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χατέμ Μπεν Αρφά...

01:03 Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλβάρο Νεγρέδο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Η Γουέστ Χαμ, λίγο πριν το φινάλε της διορίας, πρόλαβε και απέκτησε τον Μόργκαν Αμαλφιτανό. Μπορεί να μην τον έχει ανακοινώσει, αλλά όλα τα απαραίτητα είχαν ολοκληρωθεί! 

01:00 Τέλος μεταγραφικής περιόδου! Χωρίς ανακοινώσεις στις υποθέσεις των Φαλκάο και Γουέλμπεκ από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αντίστοιχα!

00:55 Στην Τσέλσι παραμένει ο Πετρ Τσεχ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο twitter!

00:50 Διαβάστε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Ραδαμέλ Φαλκάο με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν καν ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον σύλλογο!

00:37 Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος του «ναυαγίου» στην προσπάθεια της Έβερτον να πάρει τον Τομ Κλέβερλι ήταν η προσπάθεια του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ να ρίξει το κόστος της μεταγραφής στα 5 εκατ., έχοντας αρχικά προσφέρει 7,5 εκατομμύρια, τα οποία και είχε αποδεχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

00:30 Η Στόουκ γνωστοποίησε την απόκτηση του Ουσάμα Ασαϊντί με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ

00:26 Τέλος ο Σέρχιο Ρομέρο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς, ο πορτιέρο της Σαμπντόρια απέρριψε την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» 

00:23 Η Σέλτικ απέκτησε τον Στέφαν Σέποβιτς από τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έναντι 2,3. εκατ.λιρών

00:17 Πρόταση της Μονακό για τον Μπονί απέρριψε πριν λίγη ώρα η Σουόνσι, διατηρώντας τον Ιβοριανό φορ στο ρόστερ της!

00:15 Η ΚΠΡ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σάντρο

00:08 Ο Κλέβερλι θα μείνει τελικά στην Γιουνάιτεντ αφού δεν υπήρξε συμφωνία με την Έβερτον, την ώρα που η Ρόμα ανακοίνωσε τον Γιανγκά-Εμπιβά από τη Νιούκαστλ.

00:06 Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Μίκα Ρίτσαρντς στη Φιορεντίνα με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι

00:04 Στο «St. Mary's» με τη φανέλα της Σαουθάμπτον θα αγωνίζεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ

00:00 Μια ώρα απομένει για το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου!

23:57 Πολύ κοντά στην Βαλένθια βρίσκεται ο Άλβαρο Νεγρέδο, ο οποίος θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Οι φήμες θέλουν τις «νυχτερίδες» να διατηρούν οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι (30 εκ. ευρώ)

23:53 Ο Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σάντρο για την ΚΠΡ

23:47 Έκλεισε άμεσα και ανακοίνωσε τον Ραμίρεζ η Χαλ! Δανεικός για έναν χρόνο από τη Σαουθάμπτον!

23:42 Ασταμάτητη η Χαλ την τελευταία μέρα των μεταγραφών! Μιλάει και με τη Σαουθάμπτον για τον Γκαστόν Ραμίρεζ!

23:36 «Ναυάγησε» του Ρομέρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των υψηλών απαιτήσεών του.

23:34 Η Κρίσταλ Πάλας απέκτησε τον Τζέιμς ΜακΆρθουρ από τη Γουίγκαν για τα επόμενα τρία χρόνια

23:29 Στο προπονητικό κέντρο της Έβερτον φαίνεται πως έφτασε ο Τομ Κλέβερλι!

23:23 Ο Μπεν Αρφά κατευθύνεται στο προπονητικό της Χαλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του

23:21 Η Νόριτς πήρε τον Ινάσι Μιγκέλ από την Άρσεναλ

23:13 To BBC μετέδωσε ότι τελικά επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντάνι Γουέλμπεκ έναντι 16 εκατ.λιρών!

23:12 Ο ταλαντούχος, Νορβηγός άσος, Μάρτιν Όντεγκαρντ, φαίνεται πως τελικά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία

23:07 Μαζί με τον Μπεν Αρφά στην Χαλ μπορεί να πάει δανεικός και ο Γκαστόν Ραμίρες της Σαουθάμπτον.

23:04 Ούτε στη Σάντερλαντ θα πάει τελικά ο Φάμπιο Μπορίνι...

22:59 Πίτσες σε όσους οπαδούς της Χαλ περιμένουν τα νέα γύρω απ' τις μεταγραφές, έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, μοίρασε ο πρόεδρος του συλλόγου!

22:57 Άμεση επιβεβαίωση για Μπεν Αρφά και Χαλ! Με τη μορφή δανεισμού στις «τίγρεις» ο Γάλλος μεσοεπιθετικός!

22:56 Ο Χατέμ Μπεν Αρφά πλησιάζει στην Χαλ, σύμφωνα με αποκλειστικό γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού.

22:54 Μονάχα η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Σάντρο στην ΚΠΡ

22:53 Δήλωση Βενγκέρ από τη Ρώμη στη «Repubblica»: «Ευελπιστώ μέχρι τη λήξη της διορίας να κάνουμε μεταγραφή...».

22:49 Επιστρέφει στην υπόθεση του Φάμπιο Μπορίνι η Σάντερλαντ μετά το «ναυάγιο» της μετακίνησής του στην ΚΠΡ!

22:46 Στο «Λόφτους Ρόουντ» αφίχθη ο Νίκο Κράνιτσαρ!

22:45 Η Χαλ το παλεύει για τον Χατέμ Μπεν Αρφά!

22:40 Στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Άρσεναλ, ταξιδεύει ο Γιαν Κλαας Χούντελαρ!

22:35 Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε επισημότητα, ο Ντάλεϊ Μπλιντ!

22:14 Αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση της μετακίνησης του Φάμπιο Μπορίνι στην ΚΠΡ, αφού δεν έχει συμφωνήσει ακόμα στους προσωπικούς όρους με την ΚΠΡ! Οι Ρέιντζερς, είχαν αποσπάσει τη συγκατάθεση της Λίβερπουλ έναντι 10 εκατ.λιρών

22:12 Προσωπικό από το πλησιέστερο νοσοκομείο, κατευθύνθηκε στο Κάρινγκτον, προκειμένου να επισπευθούν οι διαδικασίες και οι ιατρικές εξετάσεις του Φαλκάο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

22:10 Στο Τορόντο θα παραμείνει ο Ζερμέιν Ντεφό, αφού οι προτάσεις που έγιναν για τον παίκτη, με τη Λέστερ να προσπαθεί για τη σπουδαία μεταγραφή, έπεσαν στο κενό

22:03 Το ποσό των μεταγραφών στην Αγγλία ξεπέρασε τα 800 εκατομμύρια λίρες!

21:56 Μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσουν οι Μίκα Ρίτσαρντς και Αλβάρο Νεγρέδο που ολοκληρώνουν τις μεταγραφές τους σε Φιορεντίνα και Βαλένθια αντίστοιχα

21:44 Την απόκτηση του Μπρούνο Μανγκά από τη Λοριάν, γνωστοποίησε η Κάρντιφ. Στα 5 εκατ.λιρες το κόστος της μεταγραφής του παίκτη στους «bluebirds»

21:39 Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ντάλεϊ Μπλιντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

21:29 Μπέρδεμα με τον Ντάνι Γουέλμπεκ... Ενώ ο παίκτης εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει στην Άρσεναλ έναντι 18 εκατ.λιρών, κυκλοφορούν σενάρια που αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

21:18 Έπειτα από μεγάλη καθυστέρηση, όλες τις προηγούμενες μέρες, ο Ρίκι Αλβάρεζ είναι πλέον παίκτης της Σάντερλαντ, έχοντας μετακινηθεί εκεί από την Ίντερ

21:14 Η Έβερτον «ηττήθηκε» στην υπόθεση της απόκτησης του νεαρού άσου της Άντερλεχτ, Νταβίντ Ενέν, καθώς αυτός φαίνεται ότι επιλέγει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του

21:01 Άλλη μια φωτογραφία του Ραδαμέλ Φαλκάο κατά την μετακίνησή του στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

21:00 Παίκτης της Χαλ για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μοχάμεντ Ντιαμέ, με τον παίκτη να μετακομίζει από τη Γουέστ Χαμ στο «KC Stadium» έναντι 3,5 εκατ.λιρών

20:52 Η γερμανική εφημερίδα Junge Welt ισχυρίζεται ότι η Άρσεναλ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γιαν Κλαας Χούντελαρ από τη Σάλκε! Αδιευκρίνιστο αν πρόλαβαν οι Λονδρέζοι τη διορία μεταγραφών στη Γερμανία...

20:49 Δυναμικό μπάσιμο για τον Τομ Κλέβερλι κάνει η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» είναι πλέον το φαβορί για την απόκτησή του, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιθυμεί την πώλησή του και όχι την παραχώρηση με δανεισμό. 

20:46 Στη ρωσική Ufa FC για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Εμάνουελ Φρίμπονγκ!

20:44 Στο Κάρινγκτον λέγεται πως έφτασε ο Ραδαμέλ Φαλκάο! Δείτε φωτογραφία από το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

20:41 Ο Αλβάρο Νεγρέδο αναμένεται να γίνει παίκτης της Βαλένθια μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, με τη Μάντσεστερ Σίτι να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού και τις «νυχτερίδες» να θέλουν να εξασφαλίσουν και οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι

20:35 Παίκτης της Σάντερλαντ με κάθε επισημότητα, με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, ο Σεμπάστιαν Κόατες. 

20:31 Στη Σουόνσι θα παραμείνει ο Γουιλφρίντ Μπονί.

20:16 O Ντάνι Γουέλμπεκ υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ!

20:10 Καθ' οδόν για το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να υποβληθεί στις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ο Ραδαμέλ Φαλκάο! 

19:50 Στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται ότι θα παραμείνει ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

19:53 Στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ φέρεται να έχει βρεθεί ο Ντάνι Γουέλμπεκ και να περιμένει την έγκριση του Αρσέν Βενγκέρ για να πάρει μεταγραφή στους «κανονιέρηδες»

19:52 Ο Ρόιστον Ντρέντε θα αγωνιστεί φέτος στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

19:46 Κι άλλη αποχώρηση από τη Φούλαμ, με τον Αλεξάνταρ Κατσάνικλιτς να πηγαίνει στην Κοπεγχάγη με τη μορφή δανεισμού

19:30 Δανεικός στο Αμβούργο παραχωρήθηκε ο Λιούις Χόλτμπι από την Τότεναμ. Πέρυσι, ήταν μέλος της Φούλαμ που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

19:10 Αγγλικό έδαφος πάτησε ο Ραδαμέλ Φαλκάο! Ο Κολομβιανός στράικερ βρίσκεται στο Νησί για να ολοκληρώσει πλέον τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

18:57 Στην Εσπανιόλ με ελεύθερη μεταγραφή μετακόμισε ο Χοσέ Κάνιας, έχοντας προηγούμενως λύσει το συμβόλαιό του με την Σουόνσι

18:51 «Αχρείαστη μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ ο Φαλκάο, αλλά ήταν ευκαιρία που δύσκολα θα άφηνε κάποιος» το σχόλιο του Τζέιμι Ρέντναπ για τη μετακίνηση του Φαλκάο με τη μορφή δανεισμού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

18:30 Πολύ δύσκολα θα αφήσει τη Σοσιεδάδ για να πάει στην Άστον Βίλα ο Σέρχιο Κανάλες

18:27 Η Στόουκ θέλει τον Ουσάμα Ασαϊντί δανεικό από τη Λίβερπουλ και μάλιστα, προτίθεται να δώσει ένα μικρό ποσό στους «κόκκινους», αλλά και να καλύψει τις απολαβές του παίκτη για τον επόμενο χρόνο!

18:18 Σε καλό δρόμο ο δανεισμός του Μίκα Ρίτσαρντς από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Φιορεντίνα, αν και ακόμα δεν έχει υπογραφεί τίποτα...

18:00 Την απόκτηση του Αμπέλ Ερνάντες για τα επόμενα τρία χρόνια, με οψιόν επέκταση και για τέταρτο έτος, ανακοίνωσε η Χαλ

17:57 Επιστροφή στην Αγγλία για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ!

17:54 Μέχρι στιγμής, αυτές είναι οι δέκα πιο ακριβές μεταγραφές στις οποίες εμπλέκονται οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ

17:52 Πάει και για Φάμπιο Μπορίνι η ΚΠΡ!

17:49 Θα ψάξει την περίπτωση του Ντάνι Γουέλμπεκ η Τότεναμ, που εισέπραξε 6 εκατ.λίρες από την πώληση του Σάντρο στην ΚΠΡ

17:42 Από τα απαραίτητα ιατρικά στις εγκαταστάσεις της Σάντερλαντ, περνάει αυτή την ώρα ο Σεμπάστιαν Κόατς, που παραχωρείται δανεικός από τη Λίβερπουλ

17:35 Παρελθόν από τη Φούλαμ θα αποτελέσει ο Ούγκο Ρονταγέγκα, καθώς, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβάντε

17:29 Ο Λασανά Ντιαρά τελικά δεν θα αγωνιστεί στην ΚΠΡ, αφού η υπόθεση «ναυάγησε» λόγω διαφωνίας με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την τελευταία στιγμή

17:17 Από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ υποβάλλεται αυτή την ώρα στην ΚΠΡ ο Σάντρο!

17:15 Στη Ρώμη, όπου θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει, δανεικός από τη Νιούκαστλ στους «τζιαλορόσι», βρίσκεται ο Γιανγκά - Εμπιβά

17:11 Αυτό είναι το ποσό που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι το φετινό καλοκαίρι...

17:00 Πρόταση στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον Σέρχιο Κανάλες φέρεται να έχει καταθέσει η Άστον Βίλα

16:57 «Ναυαγεί» του Ζερμέιν Ντεφό στην ΚΠΡ, καθώς ο Άγγλος φορ της Τορόντο αξιώνει 90.000 εβδομαδιαίως για να επιστρέψει στην Αγγλία με τη μορφή δανεισμού

16:51 Άμεσα αναμένεται να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό ο Μοντίμπο Ντιακιτέ, αφού, λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Σάντερλαντ, δημοσιεύματα τον «στέλνουν» στη Φιορεντίνα

16:39 «Πακέτο» στη Μπάρι έστειλε η Τότεναμ τους Τόμισλαβ Γκομέλτ (δανεισμός) και Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί (κανονική μεταγραφή)

16:34 Με αυτό το τζετ αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ραδαμέλ Φαλκάο

16:29 Παίρνει και Μοχάμεντ Ντιαμέ η Χαλ, καθώς, όπως έγινε γνωστό, επήλθε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για την απόκτησή του

16:14 Στην Ίντερ επιστρέφει ο Ταϊντέρ, καθώς, στη Σαουθάμπτον, αποφάσισαν να διακόψουν τον δανεισμό του και να επιστρέψει ο παίκτης στο Μιλάνο.

16:13 Στη Μίντλεσμπρο και επίσημα ο Γέλε Βόσεν, με τη μορφή δανεισμού από τη Γκενκ. 

16:12 Όλο και πιο έντονη γίνεται η φημολογία που θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινείται για την απόκτηση του Ματς Χούμελς! Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από τα διεθνή Μέσα πως έχει κατατεθεί κι επίσημη πρόταση στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.  

16:09 Η ΚΠΡ το παλεύει για να πάρει Σάντρο και Λένον. Τα οικονομικά της, όμως, την αναγκάζουν να κινηθεί για την απόκτηση του πρώτου με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ και του δεύτερο με κανονική μεταγραφή

16:06 Ελεύθερος είναι πλέον ο Μοντίμπο Ντιακιτέ, καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του με τη Σάντερλαντ, κοινή συναινέσει

15:40 Παίκτης της Σουόνσι είναι ο νεαρός στράικερ της Έστερσουντ, Μόντου Μπάρρου

15:35 Ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ ο Ερνάντες

15:04 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Μονακό θα βάλει στα ταμεία της περίπου 6 εκ. λίρες για το μονοετή δανεισμό του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Γιουνάιτεντ

14:59 Προτάθηκε στην ΚΠΡ ο Τσεχ!

14:37 Ιατρικά στο Αμβούργο ο Χόλτμπι

14:16 Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Ραδαμέλ Φαλκάο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε με μεταγραφή τον Κολομβιανό επιθετικό αλλά για να είναι καλυμμένη με το Financial Fair Play θα ανακοινώσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού για φέτος

14:13 Πρόταση για Κάμπελ η Μπενφίκα

14:13 Με επιτυχία πέρασε τα ιατρικά για λογιαριασμό της Μαν. Γιουνάιτεντ ο Ντάλεϊ Μπλιντ. Μέσα στη μέρα οι ανακοινώσεις.

14:09 Στην Άστον Βίλα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομ Κλέβερλι

14:08 Φαβορί η Τότεναμ για την απόκτηση του Ντάνι Γουέλμπεκ από τη Μαν. Γιουνάιτεντ

14:06 Ο Ντάνιελ Άγκερ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Μπρόντμπι

13:52 «Κλείνει» στη Σαουθάμπτον ο Αλντερβάιρελντ

13:36 Η Μπέρνλι απέκτησε τον πρώην άσο της Χαλ Τζορτζ Μπόιντ.

13:30 Ολοκληρώθηκε του Φαν Χίνκελ στη Μίλαν

13:12 Έφτασε Μαδρίτη ο Ερνάντες (pic)

12:51 Γίνεται «βιόλα» ο Ρίτσαρντς (pic)

12:34 Συμφώνησε η Γιουνάιτεντ για Φαλκάο

12:04 «Υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ ο Φαλκάο»!

11:49 Συμφωνία Πάλας-Γουίγκαν για ΜακΆρθουρ

11:25 Πέρασε ιατρικά ο Σταμπουλί