Τον άξιζε η Λέστερ!

Στραβοπάτημα σε μια ακόμη έξοδό για την Άρσεναλ, η οποία περιορίστηκε στην ισοπαλία 1-1, κόντρα στην Λέστερ, που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη.



Τον άξιζε η Λέστερ!

Η Αρσεναλ ξεκίνησε το ματς με διάθεση να πάρει τον έλεγχο της αναμέτρησης ωστόσο δυσκολευόταν για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Τελικά στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή, ο Σάντσες κατάφερε να ανοίξει και το σκορ, έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας σε σουτ του Σανογκό. Ωστόσο η χαρά των «κανονιέρηδων» δεν κράτησε για πολύ. Δύο λεπτά μετά, ο Κοσιελνί έκανε λάθος, οι γηπεδούχοι ξεχύθηκαν στον αιφνιδιασμό και ο Ουγιόα με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βενγκέρ αντικατέστησε τον Γάλλο αμυντικό του με τον Τσέιμπερς με την Άρσεναλ να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Λέστερ.
 

Στο 52ο λεπτό, η Λέστερ έφτασε μια ανάσα από το 2-1. Ο Ουγιόα άδειασε την άμυνα της Άρσεναλ, πλάσαρε τον εξερχόμενο Σέζνι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, βρίσκοντας την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τρία λεπτά, ήταν η σειρά της Άρσεναλ να φτάσει μια ανάσα από το γκολ, με τον Σανογκό να μην μπορει να νικήσει τον Σμάιχελ από το όριο της μικρής περιοχής. Η Άρσεναλ όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή της και πίεζε ολοένα και περισσότερο την Λέστερ έχοντας κλείσει την αντίπαλό της στην περιοχή της. Ωστόσο λίγο έλειψε στο 83' οι «αλεπούδες» να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν σε μια κόντρα επίθεση ο Βάρντι πλάσαρε τον Σέζνι όμως ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις
Λέστερ:Σμάιχελ, Ντε Λαέτ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι, Μαρέζ (Ολμπράιτον 64'), Κινγκ, Χάμοντ, Σλουπ (Βάρντι 69'), Νούτζεντ, Ουγιόα
Αρσεναλ:Σέζνι, Ντεμπισί, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί (Τσέιμπερς 25'), Μονρεάλ, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Καθόρλα (Τσάμπερλεϊν 76'), Εζίλ, Αλέξις, Σανογκό (Ποντόλσκι 76')