Λέστερ – Άρσεναλ (preview)

Την απόλυτα ανταγωνιστική – όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής – Λέστερ καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα η Άρσεναλ για την 3η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Παμπόνηρες οι «αλεπούδες» του Νάιτζελ Πίρσον, ζόρικη εβδομάδα έχει περάσει η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.  



Λέστερ – Άρσεναλ (preview)

Χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού μέχρι το νέο έτος και χωρίς να είναι σίγουρο αν θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του, πορεύονται στους «κανονιέρηδες».

Μετά την ισοπαλία (2-2) με την Έβερτον, αποσπώντας τον βαθμό με δύο γκολ από τους Ράμσεϊ και Ζιρού στα τελευταία λεπτά, οι Λονδρέζοι πήραν και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 17η σερί σεζόν, επικρατώντας πολύ δύσκολα 1-0 της Μπεσίκτας στη ρεβάνς του «Έμιρεϊτς».

Ήταν μια πολύ κουραστική εβδομάδα για το σύνολο του Βενγκέρ, έπειτα και από την υπερπροσπάθεια του περασμένου Σαββάτου στο «Γκούντισον Παρκ» και σήμερα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της νεοφώτιστης, αλλά καθ' όλα αξιόλογης και ανταγωνιστικής ,Λέστερ.

Με τον Εστεμπάν Καμπιάσο πλέον στο ρόστερ της, η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον προσπαθεί κάθε Σαββατοκύριακο να αποδεικνύει ότι δικαίως ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ και ότι θα παλέψει για την εδραίωσή της.

Η ισοπαλία (2-2) με την Έβερτον στην πρεμιέρα, απέδειξε το μαχητικό της πνεύμα, ενώ, ηττήθηκε πολύ δύσκολα 2-0 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει κάνει τη ζημιά στους «μπλε».

Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί με τον Καμπιάσο στη σύνθεσή της, ενώ εκτός έμειναν οι Μάτι Τζέιμς και Μάθιου Άπσον.

Ο Αρσέν Βενγκέρ από την πλευρά του, δεν θα έχει διαθέσιμους τους Γκιμπς, Αρτέτα και Ζιρού, ενώ ο Ράμσεϊ επιστρέφει έπειτα από την απουσία του λόγω τιμωρίας στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μπεσίκτας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ – Ντε Λαέτ, Μόργκαν, Μουρ, Κοντσέσκι – Μαρέζ, Ντρινκγουότερ, Κινγκ, Νόκαερτ – Νιούτζεντ, Ουλόα

Άρσεναλ (4-3-3): Σέζνι – Ντεμπισί, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Ράμσεϊ, Φλαμινί, Γουίλσιρ – Εζίλ, Σάντσεζ, Καθόρλα