Άστον Βίλα – Χαλ (preview)

Με θετικό αποτέλεσμα θέλουν να συνεχίσουν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ οι Άστον Βίλα και Χαλ που κοντράρονται στο «Βίλα Παρκ» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στους τέσσερις βαθμούς και οι δύο ομάδες, που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν.  



Άστον Βίλα – Χαλ (preview)

Οι «χωριάτες», όσο κι αν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, το γεγονός πως μετρούν 15 νίκες στα τελευταία 58 ματς μπροστά στο κοινό τους, κάνει κάθε φορά δύσκολη την αποστολή τους, μπαίνοντας ακόμα και σε σενάρια υποβιβασμού.

Ο Πολ Λάμπερτ, θέλει η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική, όμως, ξέρει πως μέχρι τον Οκτώβριο, η ομάδα του θα πρέπει να βρει γκολ από τους παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Κριστιάν Μπεντεκέ στη γραμμή κρούσης.

Μεσοβδόμαδα, η Βίλα αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ, έχοντας ηττηθεί από τη Λέιτον Όριεντ.

Από την πλευρά της, η Χαλ, αγωνίστηκε επί 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Στόουκ, όμως κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η πρώτη ευρωπαϊκή «περιπέτεια» της ιστορίας της ολοκληρώθηκε έπειτα από υπερπροσπάθεια στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, παρά τη νίκη (2-1) επί της Λόκερεν στη ρεβάνς του «KC Stadium».

Η κόπωση είναι ένα θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί ο Στιβ Μπρους και οι παίκτες του, αν και οι εντός έδρας επιδόσεις της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, μπορεί να αποτελέσει μέχρι και κίνητρο για τις «τίγρεις».

Στα αγωνιστικά, οι Φλάαρ και Σισοκό επιστρέφουν για τους γηπεδούχους, εκτός έμεινε ο Ζορς Οκόρε, που όμως θα επανέλθει μετά τη διακοπή... Έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη Χαλ είναι ο Μάικλ Ντόουσον που αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου, Τζέιμς Τσέστερ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άστον Βίλα (4-4-2): Γκουζάν – Χάτον, Σεντέρος, Φλάαρ, Σισοκό – Ενζόγκμπια, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ρίτσαρντσον – Βέιμαν, Αγκμπονλαχόρ

Χαλ (3-5-2): ΜακΓκρέγκορ – Μπρους, Ντόουσον, Ντέιβις – Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Ρόμπερτσον, Μέιλερ – Ινς, Γέλαβιτς