Στην Μίλαν ο Τόρες!

Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Φερνάντο Τόρες! Οι Ιταλοί έδωσαν τα χέρια με την Τσέλσι και θα αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια με την μορφή δανεισμού!



Στην Μίλαν ο Τόρες!

Ο Ισπανός στράικερ δέχθηκε τελικά να αφήσει το «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο τα πράγματα δεν εξελήχθηκαν όπως ήθελε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είχαν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες, ήθελε κανονική μεταγραφή με τριετές συμβολαίο, όμως τελικά δεν θα γίνει μόνιμος κάτοικος του Μιλάνο.

Βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών θα δοθεί δανεικός για την επόμενη διετία και στην συνέχεια εφόσον ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, υπάρχει σχετική οψιόν για την απόκτησή του.

Έτσι, ο Τόρες αφήνει το Νησί έπειτα από το 2007, όταν είχε αποκτηθεί για λογαριασμό της Λίβερπουλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει η Μίλαν τα μόνα που απομένουν είναι να συμφωνηθούν οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μιας και η πληροφορία που τον ήθελε να το έχει ήδη κάνει αποδείχθηκε αναληθής.