«Δύσκολη η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για την Άρσεναλ, ο τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ. «Ανοιχτός» μέχρι τέλους για μεταγραφές ο Αλσατός. Και πάλι εκτός ο Αρτέτα, επιστρέφει ο Ράμσεϊ.



«Δύσκολη η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Για όλα τα θέματα που «καίνε» στην παρούσα φάση την Άρσεναλ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ την ερχόμενη Κυριακή, ο προπονητής του συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ

Απόντες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Κιέραν Γκιμπς και Μικέλ Αρτέτα, σε αντίθεση με τον Άαρον Ράμσεϊ που θα αγωνιστεί κανονικά.

«Είναι δύσκολη και φαίνεται πως ''εδώ είμαστε και πάλι'' με την Μπορούσια Ντόρτμουντ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βενγκέρ αναφορικά με την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία έφερε τους «κανονιέρηδες» αντιμέτωπους με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γαλατασαράι και Άντερλεχτ.

«Όλες οι διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές πρέπει να μείνουν όσο το δυνατόν πιο μυστικές. Θα είμαι απόλυτα ενεργός την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Θα είμαι σε επιφυλακή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε έναν απίστευτο αριθμό επιθετικών. Έχουμε τον Σανογκό, τον Σάντσες, τον Γουόλκοτ και τον Ποντόλσκι», δήλωσε ο Αλσατός κόουτς σχετικά με τη μεταγραφική κινητικότητα της ομάδας.