Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ θα μάθουν σε λίγη ώρα η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Αρσεναλ και το england365 σας μεταφέρει live την κλήρωση από το Grimaldi Forum.  



Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

Με την Αρσεναλ και την Τσέλσι να βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στο δεύτερο και τη Λίβερπουλ στο τρίτο γκρουπ, πραγματοποιείται στο Μονακό η κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σελίδα χρειάζεται ανανέωση

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας

1ο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

ΤΣΕΛΣΙ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΟΡΤΟ  


2ο

ΣΑΛΚΕ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΠΑΡΙ ΣΖ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΖΕΝΙΤ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  

 

3ο

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΑΓΙΑΞ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ  

 

4ο

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

ΡΟΜΑ

ΑΠΟΕΛ

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ

ΜΟΝΑΚΟ

ΜΑΛΜΕ

 

Μέχρι στιγμής οι όμιλοι είναι :

1.   Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ολυμπιακός, Μάλμε

2. Ρεαλ Μαδρίτης, Βασιλεία, Λίβερπουλ, Λουντογκόρετς

3. Μπενφίκα, Ζενίτ, Λεβερκουζεν, Μονακό,

4. Αρσεναλ, Ντορτμουντ, Γαλατασαραι, Αντερλεχτ

5. Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμα

6,  Μπαρτσελόνα, ΠΣΖ, Αγιαξ, ΑΠΟΕΛ

7. Τσελσι, Σάλκε, Σπόρτινγκ, Μάριμπορ

8. Πορτο, Σαχταρ, Αθλετικ Μπιλμπάο, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ

 

19:33 Ο Φραντσισκο Χέντο, ο οποίος πανηγύρισε με τη Ρεάλ Μαδρίτης την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών έξι φορές θα βοηθήσει στη διαδικασία της κλήρωση με τις ομάδες που βρίσκονται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας. Η πρώτη που βγαίνει είναι η Λουντογκόρετς, η οποία πηγαίνει στο 2ο γκρουπ και θα είναι αντίπαλος της Λίβερπουλ. Η Μονακό πηγαίνει στον 3ο όμιλο. Ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί στον 6ο όμιλο. Η Μάλμε θα είναι στον πρώτο όμιλο. Η Αντερλεχτ θα είναι αντίπαλος με την Αρσεναλ στον 4ο όμιλο. Η Μάριμπορ θα βρεθεί στο δρόμο της Τσέλσι στον 7ο όμιλο. Η ΜΠΑΤΕ Μπορισοφ θα παει στον τελευταιο όμιλο και έτσι η Ρόμα που έμεινε τελευταια καταλήγει στον όμιλο της Μάντσεστερ Σίτι.

19:20  Απο τα χέρια ενός ακόμη πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδριτης, του Μανουέλ Σαντσίς, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πηγαίνει στο 8ο όμιλο. Η Λίβερπουλ θα βρεθεί αντιμετωποι με τη Ρεαλ και τη Βασιλεία στον 2ο όμιλο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πηγαίνει στον 5ο όμιλο και ο Αγιαξ στον 6ο όμιλο. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον πρώτο όμιλο και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στον 7ο. Η Μπαγερ Λεβερκούζεν ήταν η επόμενη και είχε μόνο μια δυνατότητα, να πάει στον 3ο όμιλο, έτσι η Γαλατασαραι πηγαίνει στον 4ο όμιλο όπου βρίσκεται η Αρσεναλ.

 

19:13 Ο Φερνάντο Ιέρο είναι ο επόμενος παίκτης που ανεβαίνει στην σκηνή για να συμμετάσχει στη διαδικασία της κλήρωσης με τις ομάδες που βρίσκονται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίο βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι. Η Ζενιτ είναι η πρώτη ομάδα που βγαίνει και πηγαίνει στον τρίτο όμιλο όπου βρίσκεται η Μπενφίκα.  Η ΠΣΖ πηγαίνει στον 6ο όμιλο μαζί με την Μπαρτσελόνα. Η Σαχταρ Ντόνετσκ θα είναι στον ίδιο όμιλο με την Πόρτο (8ο).  Η Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπάγερν καθώς λόγω των περιορισμών που υπάρχουν ήταν η μόνη διασταυρωση που μπορούσε να γίνει. Η Ντόρτμουντ θα είναι αντίπαλος της Αρσεναλ.  Η Βασιλεία θα είναι αντίπαλος της Ρέαλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους πηγαίνει στον πρώτο όμιλο όπου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σάλκε θα πάει στον 7ο όμιλο μαζί με την Τσέλσι.

 

19:06  Η πρώτη ομάδα που βγαίνει απο την κληρωτίδα απο τα χέρια του Ικερ Κασίγιας, είναι η Μπάγερν, η οποία θα είναι επικεφαλής του 5ου ομίλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η επόμενη η οποία θα είναι στον 2ο όμιλο. Η Μπενφικα θα είναι στον 3ο όμιλο. Η Αρσεναλ θα είναι επικεφαλής στο 4ο γκρουπ. Η Μπαρτσελόνα θα είναι στον 6ο όμιλο και η Πόρτο στο 8ο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι στον 1ο όμιλο. Τελευταία, η Τσέλσι η οποία πηγαίνει στον 7ο όμιλο.

18:50 Η αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση έχει ξεκινήσει και αξίζει να δουμε ποιες είναι πιθανότητες των αγγλικών ομάδων να κατακτήσουν στον ερχόμενο Ιούνιο στο Βερολίνο το Τσάμπιονς Λιγκ, βάση των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιρειών. Η Τσέλσι φαίνεται να έχει το προβάδισμα μεταξύ των τεσσάρων εκπροσώπων της Αγγλίας με την απόδοση της να είναι στο 9,00. Η πρωταθλήτρια  Μάντσεστερ Σίτι ακουλουθεί με 12,00, ενώ Αρσεναλ και Λίβερπουλ προσφέρονται με αποδόσεις 15,00 και 25,00 αντίστοιχα.