Τέσσερις «νέοι» στην Αγγλία!

Ο νεαρός αμυντικός της Άρσεναλ, Καλούμ Τσέιμπερς, κέρδισε μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα πρώτα ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2016, έπειτα από την θετικότατη εικόνα που έχει παρουσιάσει με τους «κανονιέρηδες»! Στην εθνική ομάδα κλήθηκαν επίσης οι Ντελφ, Κόλμπακ και Ρόουζ!



Τέσσερις «νέοι» στην Αγγλία!

Ο Ρόι Χότζον προχώρησε στην κλήση τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών για τα ματς με τις Νορβηγία και Ελβετία, στις αρχές του επόμενου μήνα.

Αυτοί είναι οι Τσέιμπερς, Ρόουζ, Ντελφ και Κόλμπακ.

Όσον αφορά τον πρώτο, είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην άμυνα της Άρσεναλ, ενώ και ο Κόλμπακ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στη μεσαία γραμμή της Νιούκαστλ, ενώ είχε δείξει πράγματα και με τη φανέλα της Σάντερλαντ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι. 

Ο Ντελφ, εκμεταλλεύεται τα κενά που προέκυψαν στην εθνική ομάδα με τις αποχωρήσεις παικτών και τους τραυματίες Μπάρκλεϊ, Λαλάνα και Κάρικ καταλαμβάνοντας πλέον μια θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους χαφ, ενώ ο Ρόουζ θα είναι το «back-up» του Μπέινς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας δεν υπάρχουν πλέον οι Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ που ανακοίνωσαν το φινάλε της θητείας τους στα «τρία λιοντάρια», ενώ το ίδιο είχε κάνει λίγο καιρό νωρίτερα και ο Άσλεϊ Κόουλ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Φρέιζερ Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Καλούμ Τσέιμπερς (Άρσεναλ), Φιλ Γιαγκέλκα (Έβερτον), Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Τζον Στόουνς (Έβερτον)

Μέσοι: Τζακ Κόλμπακ (Νιούκαστλ), Φάμπιαν Ντελφ (Άστον Βίλα), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Άντρος Τάουνσεντ (Τότεναμ), Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Ρίκι Λάμπερτ (Λίβερπουλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ντάνι Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)