Αμφίβολος για Μπεσίκτας ο Ζιρού

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ολιβιέ Ζιρού στον αριστερό αστράγαλο, στα τελευταία λεπτά της ισοπαλίας (2-2) της Άρσεναλ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», τον καθιστά αμφίβολο για τη ρεβάνς με τη Μπεσίκτας, στο «Έμιρεϊτς», το βράδυ της Τετάρτης.



Αμφίβολος για Μπεσίκτας ο Ζιρού

Οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με το 0-0 από το πρώτο ματς της Τουρκίας για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικούν ακόμα μια παρουσία στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έχουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν να μην τα... θαλασσώσουν, ωστόσο, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα γνωρίζουν αν ο Ζιρού θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Σε μια κόντρα με τον Ντιστέιν στα τελευταία λεπτά της ισόπαλης (2-2) αναμέτρηση με την Έβερτον, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γκούντισον Παρκ» για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, φάνηκε να γυρίζει ο αριστερός του αστράγαλος.

Ο Γάλλος πονούσε αρκετά και με τη λήξη του αγώνα έβγαλε το παπούτσι για να λάβει τη φροντίδα του γιατρού της Άρσεναλ στο πονεμένο του πόδι.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα περιμένει σήμερα και αύριο να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του ποδιού του παίκτη για να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Πάντως, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή φορ, η είσοδος του οποίου στο ματς με τα «ζαχαρωτά» άλλαξε την εικόνα των Λονδρέζων.