«Πατάει» στο συμβόλαιο ο Τόρες

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν στην Τσέλσι αν θέλουν να διώξουν τον Φερνάντο Τόρες, με τον Ισπανό να «πατάει» στο συμβόλαιό του και να απαιτεί να πληρωθεί 16 εκατ.λίρες για τα επόμενα δύο χρόνια που όριζε το συμφωνητικό του με τον σύλλογο!  



«Πατάει» στο συμβόλαιο ο Τόρες

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει πλέον, τον άφησε εκτός αποστολής για το πρόσφατο παιχνίδι με τη Λέστερ, το μεσημέρι του Σαββάτου και οι δύο πλευρές επιθυμούν να λύσουν τη συνεργασία τους και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον έμπειρο φορ, όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, από τη στιγμή που το κασέ του αυτή τη στιγμή φτάνει στις 150.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Τόρες, από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θέλει και ο ίδιος να ψάξει για κάτι καινούριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί στην Τσέλσι. Το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια και όπως έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της ομάδας, θα πρέπει να του πληρώσουν τουλάχιστον 16 εκατ.λίρες, βάσει και της οικονομικής τους συμφωνίας, προκειμένου να καλυφθούν οι απολαβές του.