Ανακοίνωσε Ρόχο η Γιουνάιτεντ!

Την απόκτηση του Μάρκος Ρόχο ανακοίνωσε επίσημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Ανακοίνωσε Ρόχο η Γιουνάιτεντ!

O 24χρονος αμυντικός από την Αργεντινή υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι γνωστοποίησαν και το κόστος της μεταγραφής από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έφτασε τα 20 εκατομμύρια λίρες συν το δανεισμό του Νάνι.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που από εδώ και στο εξής θα παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στον πλανήτη και ήταν όνειρο για μένα να παίξω σε αυτό με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ακόμα είμαι νέος και θέλω πολύ να βελτιωθώ, έτσι το να έχω προπονητή τον Λουίς Φαν Χάαλ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ήρθα στην Γιουνάιντεντ για να δουλέψω σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κερδίσουμε τρόπαια, κάτι που φιλοδοξεί και ο προπονητής μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόχο.

Απο την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ, τόνισε: «Ο Μάρκος είναι ένα πολύ χαρισματικός αμυντικός. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός μπακ. Έχει την ικανότητα, την φυσική κατάσταση αλλά και την θέληση να μάθει πράγματα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ήταν πολύ καλός στο Μουντιάλ και παίζει στην Ευρώπη αρκετά χρόνια. Είναι μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα»