Αισιοδοξία Ράμσεϊ για τίτλο!

Πέρυσι, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή, όμως φέτος, τα πράγματα ίσως είναι πολύ διαφορετικά. Ο Άαρον Ράμσεϊ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των «κανονιέρηδων» και υποστήριξε ότι με την ενδυνάμωση του ρόστερ, το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ έχει πιθανότητες να κόψει πρώτο το νήμα της Πρέμιερ Λιγκ!  



Αισιοδοξία Ράμσεϊ για τίτλο!

Η Άρσεναλ, πανηγύρισε μεν το Κύπελλο Αγγλίας την περσινή σεζόν, όμως, όσο κι αν πάλεψε και διεκδίκησε τον τίτλο του πρωταθλήματος, «λύγισε» και έπεσε από την κορυφή που με τόση δυσκολία είχε κρατήσει επί αρκετές εβδομάδες.

Φέτος, όπως ανέφερε ο Άαρον Ράμσεϊ, θα προσπαθήσουν όλοι μαζί ώστε να αποφευχθεί η «λιποθυμία» και να έρθει επιτέλους το πρωτάθλημα.

«Πέρυσι, τις περισσότερες μέρες της αγωνιστικής περιόδου βρισκόμασταν στην κορυφή. Φυσικά, από τη στιγμή που αποτύχαμε, αυτό δεν έχει να λέει τίποτα, όμως, ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας μακριά από την έδρα μας, στα παιχνίδια κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Ευελπιστώ ότι φέτος θα τα πάμε καλύτερα και με τις μεταγραφές που έχουμε πραγματοποιήσει, θα τα καταφέρουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα» ήταν τα λόγια του Ουαλού χαφ.