Σε μπελάδες η Σπόρτινγκ λόγω... Γιουνάιτεντ

Κόντρα ανάμεσα στην εταιρεία μάνατζερ που κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Μάρκος Ρόχο και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ανοίξει η... πρόταση που κατέθεσε για τον παίκτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Σε μπελάδες η Σπόρτινγκ λόγω... Γιουνάιτεντ

Οι Πορτογάλοι, απέρριψαν προσφορά 16 εκατ.λιρών από τους «κόκκινους διαβόλους», αξιώνοντας μεγαλύτερο ποσό, ωστόσο, η στάση τους και οι απαιτήσεις τους, αναγκάζουν τον σύλλογο της Λισαβόνας να... βγάλει λεφτά από τα ταμεία του.

Η Σπόρτινγκ, έχει κάνει συμφωνία με την εταιρεία μάνατζερ «Doyen Sports», να καταθέτει το 75% του ποσού από αυτό που προσφέρει κάποια ομάδα για τον Ρόχο, εφόσον απορρίπτεται.

Επομένως, ρίχνοντας «πόρτα» στη Γιουνάιτεντ, σε πρόταση 16 εκατ.λιρών, η πορτογαλική ομάδα θα πρέπει να διαθέσει 12 εκατομμύρια στην εταιρεία, όπως ακριβώς έχει συμπεριληφθεί ο εν λόγω όρος στο μεταξύ τους «deal».

Όπως αναφέρει πάντως η «Doyen Sports», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει να διατηρεί τον τελευταίο λόγο για την παραχώρηση ή όχι του αριστερού οπισθοφύλακα στις μεταγραφικές περιόδους, αλλά θα πρέπει και να παραμένει πιστή στους όρους της συμφωνίας...