Ακύρωσε δημόσια εμφάνιση ο Μπεν Αρφά

Από τη στιγμή που δεν θα έδινε το «παρών» στην ανοιχτή προπόνηση της Νιούκαστλ, δεν θα ήταν καλό για τον ίδιο να βρεθεί σε εκδήλωση καταστήματος και προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με δημοσιογράφους, ο Χατέμ Μπεν Αρφά ακύρωσε τη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί με οπαδούς της ομάδας.  



Ακύρωσε δημόσια εμφάνιση ο Μπεν Αρφά

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θεωρείται ξένο σώμα για τις «καρακάξες», έχοντας έρθει σε ρήξη με τον Άλαν Πάρντιου και τη διοίκηση του συλλόγου.

Προπονείται μονάχα με τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ και αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, προκειμένου να... λυτρωθεί.

Το μεσημέρι της Τρίτης, είχε προγραμματιστεί να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που θα πραγματοποιούταν σε κατάστημα βιβλίων κοντά στο «St. James' Park» και να συναντήσει οπαδούς της ομάδας.

Ωστόσο, λόγω της απουσίας του από την ανοιχτή προπόνηση της Νιούκαστλ που θα γινόταν την ίδια ώρα, θεώρησε ότι θα του γυρνούσε... μπούμερανγκ όλο αυτό και προκειμένου να αποφύγει τη δύσκολη θέση και τις ερωτήσεις για το μέλλον του και την επίκρατούσα κατάσταση, ακύρωσε το «ραντεβού» με τους φίλους του συλλόγου.