Μάτα: «Μου αρέσει να παίζω πίσω από τους επιθετικούς»

Για τον ρόλο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς και για τον στόχο του να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με πέρσι μίλησε ο Χουάν Μάτα.



Μάτα: «Μου αρέσει να παίζω πίσω από τους επιθετικούς»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στο «manutd.com» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Λουίς Φαν Χάαλ και τόνισε πως μέσα στη σεζόν θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά:

«Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, είναι όλοι τους πολύ καλά παιδιά και έκαναν εύκολη την προσαρμογή μου.

Πέρσι σκόραρα έξι γκολ και φέτος θέλω να σκοράρω ξανά και ξανά. Ήταν δύσκολη η περσινή σεζόν. Αλλάξαμε προπονητές αλλά δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Ωστόσο, τώρα ξεκινάμε μία νέα σεζόν, με νέο προπονητή και στόχο να βάλουμε πάλι την ομάδα εκεί που πρέπει.

Τα πράγματα αλλάζουν και όλοι βρίσκουν νέους ρόλους στην ομάδα. Έτσι και εγώ. Αν παίξω πίσω από από τους δύο επιθετικούς θα νιώθω άνετα. Μου αρέσει. Έγω παίξει και στα φτερά αλλά η καλύτερη σεζόν μου ήταν όταν έπαιζα υπό τις οδηγίες του Μπενίτεθ στην Τσέλσι.

Νιώθω πως ο προπονητής μας είναι εξαιρετικός και μας έχει φέρει νέα, “δυνατή” νοοτροπία. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχνεί για να κερδίζει και ο Φαν Χάαλ το έχει αυτό».