Ρόντγουελ: «Πέρασα δύσκολα στη Σίτι»

Κάθε μέρα του φετινού καλοκαιριού, ο Τζακ Ρόντγουελ ευχόταν να βρεθεί ομάδα για να τον... λυτρώσει και να τον πάρει από τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, όπως παραδέχθηκε.  



Ρόντγουελ: «Πέρασα δύσκολα στη Σίτι»

Ο Άγγλος μέσος, ανήκει πλέον στις «μαυρόγατες», έχοντας αποχωρήσει από τους «πολίτες» και όπως ανέφερε, θέλει να αφήσει πίσω τις δύο πολύ δύσκολες χρονιές στους Πρωταθλητές Αγγλίας, κρατώντας ελάχιστα πράγματα από τα οποία έμαθε πράγματα για τον εαυτό του και το ποδόσφαιρο.

«Μόλις επέστρεψα στις προπονήσεις της Σίτι το φετινό καλοκαίρι, αντιλήφθηκα ότι δεν πήγαινε άλλο... Ήλπιζα να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσω αλλού. Ήταν πολύ δύσκολα. Έπρεπε να αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα τραυματισμών την πρώτη σεζόν, ενώ, τη δεύτερη χρονιά δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου. Έμαθα πράγματα, αλλά βίωσα και μεγάλη απογοήτευση. Ήθελα να παίζω, αλλά μάλλον δεν γινόταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο...» είπε αρχικά ο Ρόντγουελ και πρόσθεσε:

Τώρα, άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος. Θέλω να αφήσω τα δύσκολα πίσω μου και ανυπομονώ να προσφέρω στη Σάντερλαντ».